Loading...

Další regionální spolupráce hřišť je tady!

Doby, kdy se golfová hřiště považovala čistě za konkurenty, jsou ty tam. Posledních pár let se ukazuje trend, kdy úzká spolupráce hřišť vede ke spokojenosti hráčů, tak i hřišť samotných. Nabízí se tak lokální spolupráce – lokální golfové karty. Další úspěšnou vlaštovkou v této spolupráci může být právě nový projekt „D11 Golf Card“. Jak už název napovídá, jedná se o golfovou kartu ve spolupráci hřišť, které najdete podél dálnice D11: Golf Resort Black Bridge, Golf Club Mstětice, Golf Club Poděbrady a Golf Resort Lázně Bohdaneč

Další regionální spolupráce hřišť je tady!

D11 Golf Card 2024

Doby, kdy se golfová hřiště považovala čistě za konkurenty a přetahovala o každého jednotlivého hráče, jsou ty tam. Posledních pár let se ukazuje trend, kdy úzká spolupráce hřišť vede ke spokojenosti hráčů, tak i hřišť samotných. Nabízí se tak lokální spolupráce – lokální golfové karty, jelikož hráči díky časovému vytížení a neochotě si připlatit mnohem více za benzín, vyhledávají spíše hru na kvalitních hřištích v blízké lokalitě jejich domova či práce.

Další úspěšnou vlaštovkou v této spolupráci může být právě nový projekt „D11 Golf Card“. Jak už název napovídá, jedná se o golfovou kartu ve spolupráci hřišť, které najdete podél dálnice D11: Golf Resort Black Bridge, Golf Club Mstětice, Golf Club PoděbradyGolf Resort Lázně Bohdaneč. Nejvzdálenější hřiště jsou přitom od sebe necelou hodinu jízdy autem. D11 Golf Card 2024 nabízí 5 her za výhodnou cenu 5.750,- Kč. Skvělou zprávou je, že kartu můžete využít nejen ve všední den, ale i o víkendech a pokud ji zakoupíte již nyní, můžete z ní hry čerpat okamžitě. Na kartu můžete pozvat také další hráče, jedinou podmínkou je odehrát hry minimálně na 3 ze 4 hřišť. Výhodou karty také je, že se nemusíte nikterak vázat, k Vašemu běžnému členství si jednoduše kartu dokoupíte ke zpestření herní sezóny. Kartu můžete zakoupit na jednotlivých hřištích anebo přímo na TeeTime ZDE.

Pouze u TeeTime další fee ZDARMA!

Nakupte D11 Golf Card 2024 online přes TeeTime a my Vám dáme dárek – získáte navíc 58 TeeCoinů, za které si můžete vybrat fee na další hřiště z nabídky ve Věrnostním programu.


A čím Vás potěší hřiště, která jsou do karty zapojena?

Golf Resort Black Bridge

Městská osmnáctka ukrytá v Praze

Osmnácti jamkové hřiště v Praze si velmi rychle našlo srdce mnoha golfistů z metropole a bezprostředního okolí. Black Bridge nabízí hráčům širokou škálu odpališť a i díky tomu je délkově snesitelné pro všechny typy hráčů. Black Bridge je známé svými rychlými greeny a šťavnatými fairwayemi. Samozřejmostí je rozsáhlé tréninkové zázemí. Na hřišti se nachází skvělá restaurace, nově Bistro na desítce a na driving range samostatná recepce s kavárnou.

Golf Resort Black Bridge


Golf Club Mstětice

„Skotský“ links jen pár minut za Prahou

Pokud chcete zažít atmosféru skotského linksu, nemusíte cestovat až na britské ostrovy. Najdete ho pár minut jízdy autem za Prahou mezi mladoboleslavskou a hradeckou dálnicí. Hřiště je situováno do mírně zvlněného terénu, fairwaye jsou obklopené vysokou travou a modelované greeny jsou většinou dobře chráněné pískovými překážkami i vodními plochami.


Golf Club Poděbrady

Lázeňské hřiště v dojezdové vzdálenosti od Prahy

Osmnáctijamkové mistrovské hřiště uprostřed lužního lesa v těsné blízkosti řeky Labe nabízí v Česku unikátní golfové prostředí. Typické parkové hřiště, kde najdete vzrostlé stromy a množství vodních překážek dokonale prověří přesnost Vaší hry. Hřiště dále nabízí cvičné plochy (osvětlený driving range, putting a chipping greeny), novou klubovnu s restaurací a veškerým zázemím pro hráče včetně golfového obchodu. Je oblíbené díky jeho historii, kvalitním službám a pohodové atmosféře lázeňského města.


Golf Resort Lázně Bohdaneč

Osmnáct lázeňských jamek, kde si můžete i zarybařit

Nedaleko Pardubic u Lázní Bohdaneč je k mání osmnáctijamkové hřiště, které nabízí golfové vyžití pro všechny typy hráčů. Mezi spoustou rybníčků a potoků totiž nejdelší rána neznamená automaticky tu nejlepší, na širokých fairwayích je ale místa pro umístění ran většinou dost. Není to přitom pouze golf, na co majitelé tohoto golfového areálu lákají. Každý si zde může půjčit loďku, kolo nebo dokonce zarybařit.


V našem TeeTime Marketu najdete i další kartu, která vznikla ve spolupráci několika hřišť v Praze a okolí, a to Prague Golf Card. Přejeme všem hráčům šťastnou hru.


Další čtení

Golf 15.05.2024

Vítejte na Golfových stezkách 2024!

Milí golfisté, letošní golfová sezóna je plná nezapomenutelných zážitků! Vybraná hřiště v České republice, na Slovensku a v zahraničí se totiž spojí v jednu mapu plnou stezek, které přináší nová dobrodružství a příležitosti soutěžit o odměny v hodnotě více než 1,5 mil. Kč. Jak se zapojit?...

Vítejte na Golfových stezkách 2024!
Golf 15.05.2024

BMW TIME 10. díl - Putting

Vítejte u vůbec nejtěžší a nejdůležitější disciplíny v golfu, PUTTINGU. Po golfovém švihu a course managementu se společně s Šideri Váňovou přesuneme na green, kde si ukážeme tip na drill pro kontrolu vzdálenosti.

BMW TIME 10. díl - Putting
Golf 26.04.2024

TOP golfový zážitek: Třídenní vstupenka na Tipsport Czech Ladies Open za green fee

Golfisté, připravte se na událost roku! Tipsport Czech Ladies Open 2024 přichází s příslibem tří dnů plných vzrušujícího golfu, hvězdných hráček a neopakovatelné atmosféry. A co je na tom nejlepší? Díky TeeTime máte jedinečnou příležitost získat třídenní vstupenku na celý turnaj – stačí si od...

TOP golfový zážitek: Třídenní vstupenka na Tipsport Czech Ladies Open za green fee
Golf 25.04.2024

Golfová akademie Šideri Váňové 9. díl – Course Management

Díky Course Managementu jsme schopni ušetřit na hřišti velké množství ran. V novém díle se s námi Šideri podělila o 4 důležité tipy, jak se správně rozhodnout, tak, abychom si na hřišti ušetřili co nejvíce zbytečných ran. Pojďme se na ně společně podívat.

Golfová akademie Šideri Váňové 9. díl – Course Management
Společnost

TeeTime SE

IČO: 24236381
se sídlem
Štětkova 1638/18, Nusle, 140 00 Praha 4
zapsaná v obchodním rejstříku vedeném u Městského soudu v Praze, oddíl H, vložka 840

© 2024 - TeeTime SE - Golfový portál, všechna práva vyhrazena

V případě, že dojde mezi námi a spotřebitelem ke vzniku spotřebitelského sporu z kupní smlouvy nebo ze smlouvy o poskytování služeb, který se nepodaří vyřešit vzájemnou dohodou, může spotřebitel podat návrh na mimosoudní řešení takového sporu určenému subjektu mimosoudního řešení spotřebitelských sporů, kterým je Česká obchodní inspekce Ústřední inspektorát – oddělení ADR, Štěpánská 15, 120 00, Praha 2. Email: adr@coi.cz, Web: adr.coi.cz. Spotřebitel může využít rovněž platformu pro řešení sporů online, Která je zřízena Evropskou komisí na adrese http://ec.europa.eu/consumers/odr/.

Abychom dosáhli ještě lepšího odpalu, rádi bychom pracovali s cookies.   Více informací