Dopřejte si kvalitu a výjimečnost se značkami Itobori a Cadero

  • Vše
  •  / 04.10.2022

Dopřejte si kvalitu a výjimečnostMezi golfisty je stále více těch, kteří mají rádi výjimečné značky. Což napomohlo k myšlence poohlédnout se po světových trzích a získat pro český trh exkluzivní značky např. Itobori a Cadero.

Představujeme Itobori!

Kovářské práce byly japonskou výsadou již za dob císaře Go-Toba, za jeho vlády v Japonsku začala „Golden age of blacksmithing“. Zkušenosti v kování, opracování železa a jiného materiálu se zde používá do současnosti. Ostatně, kdo vyzkoušel japonské hole ví, že to jsou TOP kvality a výjimečného designu (prostě jedinečné).

Když chcete mít originál

Hole Itobori charakterizuje: tradiční ruční práce, stovky let zkušeností, které se předávají z generace na generaci zaručují vysokou kvalitu. Současně také možnost si golfovou hůl vytvořit dle vlastních představ tzv. na míru. Materiál, barva, popis vše je na Vás. Výsledkem je originální hůl dle vašich představ, jediná na světě.

Jak vše funguje a jak dlouho trvá?

Samotné doba dodání je cca 2 měsíce. Celou customizaci s Vámi řeší specialista z TeeTime Store 

Komunikuje přímo s dodavatelem, aby hole byly přesně tak, jak si zákazník navrhne.

Více v článku  magazín Estate

4388_img_1635


Společnost

TeeTime SE

IČO: 24236381
se sídlem
Štětkova 1638/18, Nusle, 140 00 Praha 4
zapsaná v obchodním rejstříku vedeném u Městského soudu v Praze, oddíl H, vložka 840

© 2024 - TeeTime SE - Golfový portál, všechna práva vyhrazena

V případě, že dojde mezi námi a spotřebitelem ke vzniku spotřebitelského sporu z kupní smlouvy nebo ze smlouvy o poskytování služeb, který se nepodaří vyřešit vzájemnou dohodou, může spotřebitel podat návrh na mimosoudní řešení takového sporu určenému subjektu mimosoudního řešení spotřebitelských sporů, kterým je Česká obchodní inspekce Ústřední inspektorát – oddělení ADR, Štěpánská 15, 120 00, Praha 2. Email: adr@coi.cz, Web: adr.coi.cz. Spotřebitel může využít rovněž platformu pro řešení sporů online, Která je zřízena Evropskou komisí na adrese http://ec.europa.eu/consumers/odr/.

Abychom dosáhli ještě lepšího odpalu, rádi bychom pracovali s cookies.   Více informací