Loading...

Rozhovor s manažerkou hradeckého hřiště Park Golf: Proč vyrazit na golf právě sem?

  • Vše
  •  / 03.04.2023

Březen je u nás v TeeTime stále ve znamení žen v golfu, a proto jsme pro vás připravili rozhovor s Karolínou Marouškovou, manažerkou golfového hřiště Park Golf v Hradci Králové. V tomto článku se dozvíte něco málo o Karolíně, hřišti, které zastupuje, a aktivitách nejen pro ženy na něm pořádaných.

Karolína Maroušková, manažerka Park Golf v Hradci Králové

Dobrý den, Karolíno, takže první otázka: Jak dlouho už pracujete jako manažerka hřiště a jak jste se k této práci dostala?

Jako studentka vysoké školy jsem chtěla smysluplně využít svůj volný čas a získat zkušenosti, naučit se pracovat s lidmi a rozšířit si obzory. Začínala jsem brigádně na recepci a následně se začala angažovat v turnajích a částečně je organizovat. Skoro po roce a půl na recepci jsem cítila, že se potřebuji posunout dál a rozjet novou výzvu. Přišla mi tehdy nabídka, abych se začala angažovat v obchodních a marketingových aktivitách, především v oblasti turnajů. Jako manažerka hřiště pracuji od roku 2018.

Co je na práci manažerky hřiště nejlepší?

Nejvíce mě baví komunikace s lidmi a baví mě, že můžu prosadit a rozvíjet svoji kreativitu, ať už z hlediska turnajů, tak různých dalších akcí a produktů, které Park Golf nabízí. S kolegy vymýšlíme spoustu skvělých produktů pro všechny, od dětí po seniory.

Přesuneme se ke hřišti. V čem je Park Golf výjimečný a co nabízí?

Naše golfové hřiště disponuje 9 jamkami. Pokud máte zájem natrénovat techniku, Park Golf je ideální volba. Devátá jamka je naší chloubou. Jedná se o ostrovní jamku s výhledem na celý resort a zároveň také o výzvu pro každého golfistu. Navíc disponujeme i indoorovými prostory. Golfisté zde mohou využít jedinečnou technologii Trackman a pro méně náročné máme variantu Garmin. Také chystáme rozšíření našich tréninkových ploch o tříjamkovou golfovou akademii. Jsme příměstskou devítkou, kam jezdí autobus z města, a proto si u nás mohou rodiče pronajmout pro své děti skříňku, kde budou mít děti golfové hole a mohou rovnou ze školy přijet. Náš golfový resort disponuje fantastickou restaurací, kde každý klient, který se sem přijede najíst, si odnese nepopsatelný gastronomický zážitek. Restaurace nabízí kvalitní jídla z kvalitních surovin. Taktéž podávají prémiová masa jako je například Wagyu. Také organizuje různé tematické akce, jako je lanýžový večer nebo sushi. Dají se zde organizovat školení, workshopy, ale i svatby či narozeninové oslavy. Dále v našem resortu naleznete čtyřhvězdičkový hotel o 6 pokojích v moderních stylu.

Aktuálně pracujeme s jedním partnerem, který nám zde vybaví malý golfový shop značkovými produkty. Pokud klienti nenaleznou to, co hledají, je možné zboží objednat na recepci a do 48 hodin by mělo být k odběru.

Jaké pořádáte a plánujete turnaje pro ženy tento rok?

Pro letošní rok jsme připravili jarní termín Dámského turnaje, a to konkrétně na 25. května 2023. Bude to takové společenské setkání pro dámy spojené s golfem. Nejprve se začne jógovým protažením, lehkým obědem a poté začne turnaj. Turnaj bude zaměřen na zábavní formát hry, Texas Scramble čtveřic. Po turnaji bude možnost nechat se namasírovat. Jakmile bude po masážích, dámy čeká módní přehlídka. Zkrátka takový hezký den spojený s golfem, dobrým jídlem, krásným prostředí, ale i relaxací a jógou. A plánujeme také podzimní termín v podobném duchu.

Také máme v plánu program pro ženy na Womens Golf Day na 2. června, a to v podobě lehkého golfového tréninku pod vedením naší trenérky, následně menším turnajem a společným posezením. V loňském roce jsme pořádali tzv. Dámská středeční golfová odpoledne s konkrétním tématem tréninku. Chipping, putting, driving. I v letošním roce bychom tuto možnost pro ženy rádi otevřeli v průběhu sezóny.

Co dále na hřišti máte za zajímavé aktivity pro návštěvníky?

Jak jsem již zmiňovala, hlavním cílem našich majitelů je podpora dětí a mládeže. S tím se právě pojí skupinové dětské tréninky, skupinové kondiční tréninky a příměstské dětské kempy.  Skupinové kondiční tréninky se konají každé úterý a čtvrtek od 17:00. Pro děti do 8 let v úterky a pro děti nad 8 let ve čtvrtky. Děti během kondičního tréninku pracují na své motorice, síle, flexibilitě, rychlosti a dalších potřebných vlastnostech, které potřebují nejen pro golf. Příměstské dětské kempy se konají pravidelně každý rok. Jsou celkem 3 termíny v období červenec a srpen. Děti se během kempů zaměřují především na golf. Součástí kempů jsou ale i vedlejší aktivity. Stravování a pitný režim mají děti zajištěn včetně celého zázemí. Součástí kempu je také angličtina.

Jak je to u vás s členstvím? Kolik stojí a jak ho rozdělujete?

V našem klubu máme několik druhů členství pro dospělé, studenty, děti a seniory. Aktuální cíl nového vedení (BICZ) je zaměřit se především na děti. Proto jsou děti a mladí do 18 let zvýhodněny a čerpají u nás členství za 1.000 Kč bez vstupního poplatku. Dospělí se mohou pyšnit členstvím, které obsahuje neomezené vstupy na hřiště, košíky na driving, kávy na golfové klubovně, reciprocity na partnerská hřiště a mnohé další. Taktéž jsme v letošním roce rozjeli tzv. Zlaté členství, do kterého spadají prestižní benefity našich partnerů, jako je vstup do saunové zahrady, poukaz na privátní degustaci, vstupy na dostihy do lóže, balíček Bydlím, hraju Penati Golf Resort a další skvělé benefity.

Co byste vzkázala ženám, které si chtějí zkusit golf?

Rozhodně se nebojte a běžte do toho. Není nic lepšího, než se s kamarádkou projít po krásném hřišti, strávit pár hodin na čerstvém vzduchu a spojit golf s výborným obědem nebo skleničkou prosecca v hezkém prostředí. Navíc s sebou můžete vzít i svoje děti, pro které máme připravenou řadu aktivit.

Naprosto chápu, že se některé ženy bojí začít hrát golf. „Co kdybych nebyla dost dobrá? A poletí mi to? Půjde mi to? Snad se neztrapním.“ To je jen pár otázek, které nás všechny na počátku napadají. Zapomeňte na ně! Vždyť všechny jsme začínaly a při golfové hře jde přece o příjemný pocit, o prostředí, ve kterém se díky golfu nacházíte, a o vás samotných. Proto je naším cílem přizpůsobit se ženám. A to třeba tím, že ženské turnaje nebudeme hrát na HCP, ale volíme formu setkání a strávení příjemného odpoledne ve společnosti dalších žen.

A ruku na srdce dámy, všechny máme rády krásné prostředí, kde je o nás krásně postaráno a cítíme se dobře. Jsem přesvědčená o tom, že kvalitně posekané zelené hřiště s krásnými výhledy a pobyt na čerstvém vzduchu nám k tomu pocitu pomůže. A nejen to, i golfové oblečení je krásným doplňkem a motivací. Navíc nikdy nevíte, koho tu potkáte, s kým se seznámíte, či navážete nové obchodní partnerství. Golf je skvělý sport pro ženy a to nejlepší místo pro setkávání.

Když se vrátím k Park Golfu, tak ten je pro ženy naprosto ideální volbou. Je to krásná devítka, kousek od města, s kvalitní restaurací, nově zrekonstruovanou golfovou klubovnou, kde si můžete dát kávu, sklenku něčeho dobrého nebo si objednat z našeho klubového menu, a navíc o vás bude skvěle postaráno. Rozhodně k nám dorazte, moc ráda se s vámi potkám.

 

Děkuji vám Karolíno za rozhovor a přeji pěkný den.



Společnost

TeeTime SE

IČO: 24236381
se sídlem
Štětkova 1638/18, Nusle, 140 00 Praha 4
zapsaná v obchodním rejstříku vedeném u Městského soudu v Praze, oddíl H, vložka 840

© 2024 - TeeTime SE - Golfový portál, všechna práva vyhrazena

V případě, že dojde mezi námi a spotřebitelem ke vzniku spotřebitelského sporu z kupní smlouvy nebo ze smlouvy o poskytování služeb, který se nepodaří vyřešit vzájemnou dohodou, může spotřebitel podat návrh na mimosoudní řešení takového sporu určenému subjektu mimosoudního řešení spotřebitelských sporů, kterým je Česká obchodní inspekce Ústřední inspektorát – oddělení ADR, Štěpánská 15, 120 00, Praha 2. Email: adr@coi.cz, Web: adr.coi.cz. Spotřebitel může využít rovněž platformu pro řešení sporů online, Která je zřízena Evropskou komisí na adrese http://ec.europa.eu/consumers/odr/.

Abychom dosáhli ještě lepšího odpalu, rádi bychom pracovali s cookies.   Více informací