Golfamore 2024

Hrajte na nejlepších hřištích ve Španělsku, Portugalsku, Německu, Skandinávii, Spojeném Království (Anglii, Walesu a Skotsku), Irsku a Itálii s 50% slevou na greenfee. Naplánujte si svůj golfový víkend nebo si vytvořte vlastní golfový balíček.

Golfamore Vám dává možnost zahrát si za půlku ceny green fee na více než 1200 hřištích v Evropě. Jako je Španělsko, Portugalsko, Německo, Skandinávie, Spojeném Království (Anglie, Wales a Skotsko), Irsko či Itálie. 

Karta Golfamore, dříve známý jako Golfhäftet, je již v prodeji v digitální formě, což znamená, že si můžete výhody karty čerpat téměř okamžitě. Digitální verze Golfamore je snadno použitelná na mobilních telefonech a tabletech a zahrnuje funkce jako navigace na hřiště, informace o hřišti a mnoho dalšího.

S kartou Golfamore je možné využít 50% slevu na každém z partnerských hřišť pouze jednou.

Jak funguje Golfamore? Stačí zakoupit kartu, která platí po celý rok, a následně ji předložit na recepci hřiště, které je zapojeno do programu. Výhodou Golfamore je, že neexistuje žádné omezení na počet použití karty, takže ji můžete využít na libovolném počtu hřišť.

HEZKOU HRU!


Golfamore 2024

 

1 399 CZK
Společnost

TeeTime SE

IČO: 24236381
se sídlem
Štětkova 1638/18, Nusle, 140 00 Praha 4
zapsaná v obchodním rejstříku vedeném u Městského soudu v Praze, oddíl H, vložka 840

© 2024 - TeeTime SE - Golfový portál, všechna práva vyhrazena

V případě, že dojde mezi námi a spotřebitelem ke vzniku spotřebitelského sporu z kupní smlouvy nebo ze smlouvy o poskytování služeb, který se nepodaří vyřešit vzájemnou dohodou, může spotřebitel podat návrh na mimosoudní řešení takového sporu určenému subjektu mimosoudního řešení spotřebitelských sporů, kterým je Česká obchodní inspekce Ústřední inspektorát – oddělení ADR, Štěpánská 15, 120 00, Praha 2. Email: adr@coi.cz, Web: adr.coi.cz. Spotřebitel může využít rovněž platformu pro řešení sporů online, Která je zřízena Evropskou komisí na adrese http://ec.europa.eu/consumers/odr/.

Abychom dosáhli ještě lepšího odpalu, rádi bychom pracovali s cookies.   Více informací