Loading...

Objevte nová hřiště, nyní výhodně s Golfamore kartou!

Získejte možnost hrát golf za poloviční green fee na více než 1300 golfových hřištích po celé Evropě díky partnerství TeeTime s OnTee, předním evropským inovátorem v online rezervacích a majitelem rozsáhlé databáze golfových hřišť a hráčů. Golfamore, největší evropský benefitní systém pro golfisty, vám umožňuje využívat poloviční green fee ve 21 zemích, včetně 27 českých a 10 slovenských hřišť.

Objevte nová hřiště, nyní výhodně s Golfamore kartou!

S TeeTime můžete nyní snadno rezervovat hru kdekoliv v Evropě. Navíc nedávné setkání zástupců z OnTee a TeeTime přineslo diskusi o rozšíření nabídky pro golfisty, včetně možnosti rezervace golfových vozíků na mezinárodních hřištích. Cílem je poskytnout hráčům ten nejlepší herní zážitek, jak doma v České republice, tak i v zahraničí, a to snadno a na jednom místě.

Že ještě nemáte kartu Golfamore? Sezóna se kvapem blíží a když navíc využijete speciální akci, která trvá do 31. 3. 2024, dostanete zdarma k nákupu karty Golfamore +PLUS výhody. Jaké? S Golfamore PLUS můžete opakovaně navštívit svá oblíbená hřiště Golfamore za poloviční green fee ve vybraných časech. Hřiště, na kterých lze hrát opakovaně v rámci + PLUS VÝHOD najdete zde.

hřiště Golfamore

A pokud jste si již zakoupili kartu Golfamore pro sebe, jistě se najde někdo, kdo miluje golf stejně jako vy, komu můžete kartu Golfamore třeba darovat.

Golfamore karta je dostupná v digitální formě, takže si její výhody můžete začít užívat okamžitě. S aplikací Golfamore na vašem telefonu nebo tabletu máte vše potřebné vždy po ruce. Aplikaci Golfamore si můžete stáhnout v App Store nebo Google Play.

Jak Golfamore funguje?

Stačí zakoupit kartu v TeeTime Marketu, platnou po celý rok 2024, a při návštěvě hřiště ji předložit na recepci v aplikaci Golfamore. Výhodou karty je, že neexistuje žádné omezení na počet použití karty, takže ji můžete využít na libovolném počtu hřišť. Navíc nákupem karty a také rezervací hry v zahraničí přes náš systém TeeTime získáte body (TeeCoiny) do Věrnostního programu, za něž můžete čerpat další výhody. No není to skvělé?

A jelikož se portfolio partnerských hřišť zapojených do Golfamore neustále rozrůstá, v prvním třetině letošního roku se nabídka rozšířila hned o 21 nových golfových hřišť, kde si můžete zahrát za poloviční green fee, je ještě větší důvod si kartou letos udělat radost, sobě nebo někomu.

Sand Golf Club ve Švédsku

Třeba nová atraktivní hřiště v Rakousku, Nizozemsku. Nebo vůbec jedno z nejlepších švédských golfových hřišť , které se umístilo na 15. místě v zemi. V rámci České republiky se novým členem stal Golfový klub Mstětice, „skotský“ links jen pár minut za Prahou. Podívejte se na nová golfová hřiště v a začněte plánovat, která z nich během sezóny navštívíte.

Golf Club Mstětice v ČR

Vyrazte za golfem po Evropě a zažijte nová dobrodružství. Hezkou hru!


Další čtení

Golf 26.04.2024

TOP golfový zážitek: Třídenní vstupenka na Tipsport Czech Ladies Open za green fee

Golfisté, připravte se na událost roku! Tipsport Czech Ladies Open 2024 přichází s příslibem tří dnů plných vzrušujícího golfu, hvězdných hráček a neopakovatelné atmosféry. A co je na tom nejlepší? Díky TeeTime máte jedinečnou příležitost získat třídenní vstupenku na celý turnaj – stačí si od...

TOP golfový zážitek: Třídenní vstupenka na Tipsport Czech Ladies Open za green fee
Golf 26.04.2024

Golfová akademie Šideri Váňové 9. díl – Course Management

Díky Course Managementu jsme schopni ušetřit na hřišti velké množství ran. V novém díle se s námi Šideri podělila o 4 důležité tipy, jak se správně rozhodnout, tak, abychom si na hřišti ušetřili co nejvíce zbytečných ran. Pojďme se na ně společně podívat.

Golfová akademie Šideri Váňové 9. díl – Course Management
Golf 03.04.2024

BMW Time: 9. díl – Course Management

V tomto díle seriálu BMW TIME se přesuneme od techniky golfového švihu přímo k jamce na hřiště a podíváme se na to, jak správně zahrát jamku od týčkování až po put. Pojďme si to společně se Šidery ukázat na příkladu 6. jamky Galerie Golf Hostivař.

BMW Time: 9. díl – Course Management
Golf 29.03.2024

Druhý ročník CLGA je tady!

V březnu jsme vám představili Darinu Muchovou, prezidentku CLGA (Czech Ladies Golf Association), která úspěšně nastartovala tento golfový spolek a zároveň vede golfový resort Albatross. V průběhu série turnajů jsme vám přinesli zajímavé postřehy i zpětnou vazbu. Nyní se podíváme na celý letošní...

Druhý ročník CLGA je tady!
Společnost

TeeTime SE

IČO: 24236381
se sídlem
Štětkova 1638/18, Nusle, 140 00 Praha 4
zapsaná v obchodním rejstříku vedeném u Městského soudu v Praze, oddíl H, vložka 840

© 2024 - TeeTime SE - Golfový portál, všechna práva vyhrazena

V případě, že dojde mezi námi a spotřebitelem ke vzniku spotřebitelského sporu z kupní smlouvy nebo ze smlouvy o poskytování služeb, který se nepodaří vyřešit vzájemnou dohodou, může spotřebitel podat návrh na mimosoudní řešení takového sporu určenému subjektu mimosoudního řešení spotřebitelských sporů, kterým je Česká obchodní inspekce Ústřední inspektorát – oddělení ADR, Štěpánská 15, 120 00, Praha 2. Email: adr@coi.cz, Web: adr.coi.cz. Spotřebitel může využít rovněž platformu pro řešení sporů online, Která je zřízena Evropskou komisí na adrese http://ec.europa.eu/consumers/odr/.

Abychom dosáhli ještě lepšího odpalu, rádi bychom pracovali s cookies.   Více informací