Loading...

Pozvání na exkluzivní GRAND OPENING 2024

  • Vše
  •  / 25.03.2024

Propojením dvou atraktivních golfových resortů v podhůří Beskyd vzniká největší golfová destinace v České republice a TeeTime bude u toho jako mediální partner.

Pozvání na exkluzivní GRAND OPENING 2024

Tisková zpráva / Čaladná / Ostracice 21.3.2024

55 HOLES GOLF DESTINATION vzniká propojením dvou výjimečných golfových resortů v atraktivním prostředí Beskyd - Prosper Golf Resortu Čeladná a Golf & Ski Resortu Ostravice. Stává se tímto největší golfovou destinací v České republice a nabízí golfovou hru, ubytování a využití dalších služeb destinace v nadstandardní kvalitě servisu, a především za zvýhodněných podmínek. Hosté naší golfové destinace mají k dispozici tři 18 jamkové mistrovské hřiště, která jsou obklopena malebnou přírodou Beskyd, 2 restaurace, 3 hotely, 2 konferenční haly pro pořádání společenských akcí a konferencí, wellness a 2 golfové akademie. V nich dochází od nové sezóny k zásadní změně. Golfové akademie nově povede španělský trenér světové úrovně Gonzalo Sánchez, který je držitelem akreditace PGA Golf Professional a je také autorizovaným instruktorem celosvětové golfové akademie Stack and Tilt. Filozofie našich akademií ale zůstává stejná, zaměřujeme se na děti, začínající hráče, amatéry i profesionály.

Jan Kastner, General Manager Prosper Golf Resortu Čeladná:

Máme velkou radost, že po mnoha letech můžeme využít tu jedinečnou situaci, kdy tak blízce sousedí dva z nejvýznamnějších golfových resortů v České republice. Jejich spojením do společných produktů a služeb tak může vzniknout skutečně nejvýznamnější golfová destinace u nás. Skvělé je, že díky naší posile, španělskému trenérovi Gonzalo Sánchezovi, od samého počátku s mezinárodním přesahem. Novinek je o to více, že Prosper Golf Resort Čeladná prošel rozsáhlou rekonstrukcí a je připraven na novou sezónu v lepší kondici a to nejen technicky ale i co do služeb, které nabízí golfistům i jiným hostům.

Slavomír Dufek, Manager Golf & Ski Resort Ostravice:

Jsme rádi, že můžeme rozšířit portfolio služeb pro návštěvníky obou resortů. Resorty již v minulém období spolupracovaly, nyní se nabídka služeb rozšiřuje a klient či návštěvník má možnost vybrat si opravdu to nejlepší.

Severní Morava a Slezsko je regionem, který spojuje historii, kulturu, průmyslové dědictví a krásnou přírodu. Toto místo nabízí turistům mnoho možností pro objevování bohatého kulturního dědictví a prožívání přírodních krás Moravskoslezského kraje. Ostrava je město kultury a sportu, které pravidelně hostí největší akce v České republice. Nedílnou součástí regionu je také 7 golfových resortů a díky tomu je Moravskoslezský kraj po Středočeském kraji druhým největším golfovým regionem v České republice.

Jedním z cílů 55 HOLES Golf Destination je zvýšení atraktivity Moravskoslezského kraje nejen pro české golfové hráče a turisty, ale také oslovení zahraniční klientely a zvýšení povědomí o našem v regionu na zahraničních trzích. V tom nám napomáhá velmi dobrá spolupráce s Moravskoslezským krajem, Destinací Severní Morava a CzechTourismem. Vytváříme společně komunikační kampaň, ve které se zaměřujeme na podporu visibility regionu a turistického ruchu.

Petr Koudela, Jednatel společnosti Moravian-Silesian Tourism, s.r.o.:

Golf je jedním ze stěžejních pilířů cestovního ruchu v našem kraji. Rozhodně vítáme, že se region bude pyšnit největší golfovou destinací v České republice. Propojení golfových areálů je důležitým počinem v cestovním ruchu, který pomůže zlepšit image naší turistické destinace Severní Morava. Věřím, že tato významná investice v oblasti golfové infrastruktury k nám přiláká ještě více návštěvníků a posílí nejen naši pozici na mapě golfových destinací, ale i povědomí o destinaci Severní Morava jako o skvělé dovolenkové oblasti s bohatou sítí služeb a kvalitním zázemím pro volnočasové aktivity.

Na zahájeni sezóny a slavnostní otevření 55 HOLES Golf Destination jsme připravili v termínu 18. - 19. 4. 2024 Grand Opening 2024. Na této akci dojde také k představení partnerství mezi špičkovým motorsportem zastoupeným českou stáíj Formule 3 Effective Racing a jejím pilotem Vladimírem Netušilem a atraktivní golfovou destinací 55 HOLES Golf Destination. Toto partnerství přinese našim klientům, členům a partnerům nejen společenské kontakty, možnost nakouknout pod pokličku velkých cen a do tajů golfu, ale také nové byznysové příležitosti. Součástí akce budou charitativní aktivity ve spolupráci s nadací EGO a celkový výtěžek bude následně předán Dětskému domovu v Čeladné.

Vladimír Netušil, pilot Effective Racing, české stáje Formule 3:

Je pro mě velkou ctí, být součástí této inovativní spolupráce, která spojuje svět motorsportu s exkluzivní golfovou destinací. Otevření 55 HOLES Golf Destination není jen zajímavou golfovou událostí roku, ale i začátkem nové etapy, kde se spojuje vášeň, přesnost a strategie. Vzniklé partnerství mezi Effective Racing, Enter Business Clubem a 55 HOLES Golf Destination otevírá nejen zcela nové možnosti pro naše klienty a partnery v obou odvětvích, ale také rozšiřuje obzory podnikání. Společně vytváříme prostředí pro synergii, která poskytuje platformu pro nové obchodní příležitosti a společenské kontakty. Jsme rádi, že můžeme přispět k rozvoji tohoto krásného regionu a zároveň podpořit charitativní aktivity, které poskytují pomoc tam, kde je to nejvíce potřeba.

Mgr. Veronika Janečková, Ředitelka odboru produkt managementu, Česká centrála cestovního ruchu – CzechTourism:

Aktivní trávení dovolené je u turistů stále více oblíbené a golf se rozhodně řadí na přední příčky. V kontextu nabídky České republiky pro golfisty je jedinečné spojení krásné přírody, kulturních památek a dalších možností trávení volného času. Zkrátka do Česka, a to třeba přímo na Severní Moravu, může přijet celá rodina společně a každý si najde to své. Jedinečná golfová destinace 55 Holes Golf Destination je unikátní nejenom rozlohou, ale i službami, nedotknutou přírodu Beskyd a množstvím zajímavostí v těsném okolí, od tradiční kultury v Rožnově pod Radhoštěm až po moderní tvář Ostravy.

Otevření 55 HOLES Golf Destination se stává golfovou událostí roku. Jsme hrdí, že stojíme u zrodu tohoto projektu a máme možnost nastartovat novou éru golfového sportu v Moravskoslezském kraji a České republice. 55 HOLES Golf Destination. Zažijte nejen golf v srdci Beskyd!

Zdroj: https://www.55holes.cz/

4582_tz_grand-opening-2 4582_1920_720px_grand-opening

Další čtení

Golf 26.04.2024

TOP golfový zážitek: Třídenní vstupenka na Tipsport Czech Ladies Open za green fee

Golfisté, připravte se na událost roku! Tipsport Czech Ladies Open 2024 přichází s příslibem tří dnů plných vzrušujícího golfu, hvězdných hráček a neopakovatelné atmosféry. A co je na tom nejlepší? Díky TeeTime máte jedinečnou příležitost získat třídenní vstupenku na celý turnaj – stačí si od...

TOP golfový zážitek: Třídenní vstupenka na Tipsport Czech Ladies Open za green fee
Golf 26.04.2024

Golfová akademie Šideri Váňové 9. díl – Course Management

Díky Course Managementu jsme schopni ušetřit na hřišti velké množství ran. V novém díle se s námi Šideri podělila o 4 důležité tipy, jak se správně rozhodnout, tak, abychom si na hřišti ušetřili co nejvíce zbytečných ran. Pojďme se na ně společně podívat.

Golfová akademie Šideri Váňové 9. díl – Course Management
Golf 03.04.2024

BMW Time: 9. díl – Course Management

V tomto díle seriálu BMW TIME se přesuneme od techniky golfového švihu přímo k jamce na hřiště a podíváme se na to, jak správně zahrát jamku od týčkování až po put. Pojďme si to společně se Šidery ukázat na příkladu 6. jamky Galerie Golf Hostivař.

BMW Time: 9. díl – Course Management
Společnost

TeeTime SE

IČO: 24236381
se sídlem
Štětkova 1638/18, Nusle, 140 00 Praha 4
zapsaná v obchodním rejstříku vedeném u Městského soudu v Praze, oddíl H, vložka 840

© 2024 - TeeTime SE - Golfový portál, všechna práva vyhrazena

V případě, že dojde mezi námi a spotřebitelem ke vzniku spotřebitelského sporu z kupní smlouvy nebo ze smlouvy o poskytování služeb, který se nepodaří vyřešit vzájemnou dohodou, může spotřebitel podat návrh na mimosoudní řešení takového sporu určenému subjektu mimosoudního řešení spotřebitelských sporů, kterým je Česká obchodní inspekce Ústřední inspektorát – oddělení ADR, Štěpánská 15, 120 00, Praha 2. Email: adr@coi.cz, Web: adr.coi.cz. Spotřebitel může využít rovněž platformu pro řešení sporů online, Která je zřízena Evropskou komisí na adrese http://ec.europa.eu/consumers/odr/.

Abychom dosáhli ještě lepšího odpalu, rádi bychom pracovali s cookies.   Více informací