Loading...

Pozvání na exkluzivní GRAND OPENING 2024

  • Vše
  •  / 25.03.2024

Propojením dvou atraktivních golfových resortů v podhůří Beskyd vzniká největší golfová destinace v České republice a TeeTime bude u toho jako mediální partner.

Pozvání na exkluzivní GRAND OPENING 2024

Tisková zpráva / Čaladná / Ostracice 21.3.2024

55 HOLES GOLF DESTINATION vzniká propojením dvou výjimečných golfových resortů v atraktivním prostředí Beskyd - Prosper Golf Resortu Čeladná a Golf & Ski Resortu Ostravice. Stává se tímto největší golfovou destinací v České republice a nabízí golfovou hru, ubytování a využití dalších služeb destinace v nadstandardní kvalitě servisu, a především za zvýhodněných podmínek. Hosté naší golfové destinace mají k dispozici tři 18 jamkové mistrovské hřiště, která jsou obklopena malebnou přírodou Beskyd, 2 restaurace, 3 hotely, 2 konferenční haly pro pořádání společenských akcí a konferencí, wellness a 2 golfové akademie. V nich dochází od nové sezóny k zásadní změně. Golfové akademie nově povede španělský trenér světové úrovně Gonzalo Sánchez, který je držitelem akreditace PGA Golf Professional a je také autorizovaným instruktorem celosvětové golfové akademie Stack and Tilt. Filozofie našich akademií ale zůstává stejná, zaměřujeme se na děti, začínající hráče, amatéry i profesionály.

Jan Kastner, General Manager Prosper Golf Resortu Čeladná:

Máme velkou radost, že po mnoha letech můžeme využít tu jedinečnou situaci, kdy tak blízce sousedí dva z nejvýznamnějších golfových resortů v České republice. Jejich spojením do společných produktů a služeb tak může vzniknout skutečně nejvýznamnější golfová destinace u nás. Skvělé je, že díky naší posile, španělskému trenérovi Gonzalo Sánchezovi, od samého počátku s mezinárodním přesahem. Novinek je o to více, že Prosper Golf Resort Čeladná prošel rozsáhlou rekonstrukcí a je připraven na novou sezónu v lepší kondici a to nejen technicky ale i co do služeb, které nabízí golfistům i jiným hostům.

Slavomír Dufek, Manager Golf & Ski Resort Ostravice:

Jsme rádi, že můžeme rozšířit portfolio služeb pro návštěvníky obou resortů. Resorty již v minulém období spolupracovaly, nyní se nabídka služeb rozšiřuje a klient či návštěvník má možnost vybrat si opravdu to nejlepší.

Severní Morava a Slezsko je regionem, který spojuje historii, kulturu, průmyslové dědictví a krásnou přírodu. Toto místo nabízí turistům mnoho možností pro objevování bohatého kulturního dědictví a prožívání přírodních krás Moravskoslezského kraje. Ostrava je město kultury a sportu, které pravidelně hostí největší akce v České republice. Nedílnou součástí regionu je také 7 golfových resortů a díky tomu je Moravskoslezský kraj po Středočeském kraji druhým největším golfovým regionem v České republice.

Jedním z cílů 55 HOLES Golf Destination je zvýšení atraktivity Moravskoslezského kraje nejen pro české golfové hráče a turisty, ale také oslovení zahraniční klientely a zvýšení povědomí o našem v regionu na zahraničních trzích. V tom nám napomáhá velmi dobrá spolupráce s Moravskoslezským krajem, Destinací Severní Morava a CzechTourismem. Vytváříme společně komunikační kampaň, ve které se zaměřujeme na podporu visibility regionu a turistického ruchu.

Petr Koudela, Jednatel společnosti Moravian-Silesian Tourism, s.r.o.:

Golf je jedním ze stěžejních pilířů cestovního ruchu v našem kraji. Rozhodně vítáme, že se region bude pyšnit největší golfovou destinací v České republice. Propojení golfových areálů je důležitým počinem v cestovním ruchu, který pomůže zlepšit image naší turistické destinace Severní Morava. Věřím, že tato významná investice v oblasti golfové infrastruktury k nám přiláká ještě více návštěvníků a posílí nejen naši pozici na mapě golfových destinací, ale i povědomí o destinaci Severní Morava jako o skvělé dovolenkové oblasti s bohatou sítí služeb a kvalitním zázemím pro volnočasové aktivity.

Na zahájeni sezóny a slavnostní otevření 55 HOLES Golf Destination jsme připravili v termínu 18. - 19. 4. 2024 Grand Opening 2024. Na této akci dojde také k představení partnerství mezi špičkovým motorsportem zastoupeným českou stáíj Formule 3 Effective Racing a jejím pilotem Vladimírem Netušilem a atraktivní golfovou destinací 55 HOLES Golf Destination. Toto partnerství přinese našim klientům, členům a partnerům nejen společenské kontakty, možnost nakouknout pod pokličku velkých cen a do tajů golfu, ale také nové byznysové příležitosti. Součástí akce budou charitativní aktivity ve spolupráci s nadací EGO a celkový výtěžek bude následně předán Dětskému domovu v Čeladné.

Vladimír Netušil, pilot Effective Racing, české stáje Formule 3:

Je pro mě velkou ctí, být součástí této inovativní spolupráce, která spojuje svět motorsportu s exkluzivní golfovou destinací. Otevření 55 HOLES Golf Destination není jen zajímavou golfovou událostí roku, ale i začátkem nové etapy, kde se spojuje vášeň, přesnost a strategie. Vzniklé partnerství mezi Effective Racing, Enter Business Clubem a 55 HOLES Golf Destination otevírá nejen zcela nové možnosti pro naše klienty a partnery v obou odvětvích, ale také rozšiřuje obzory podnikání. Společně vytváříme prostředí pro synergii, která poskytuje platformu pro nové obchodní příležitosti a společenské kontakty. Jsme rádi, že můžeme přispět k rozvoji tohoto krásného regionu a zároveň podpořit charitativní aktivity, které poskytují pomoc tam, kde je to nejvíce potřeba.

Mgr. Veronika Janečková, Ředitelka odboru produkt managementu, Česká centrála cestovního ruchu – CzechTourism:

Aktivní trávení dovolené je u turistů stále více oblíbené a golf se rozhodně řadí na přední příčky. V kontextu nabídky České republiky pro golfisty je jedinečné spojení krásné přírody, kulturních památek a dalších možností trávení volného času. Zkrátka do Česka, a to třeba přímo na Severní Moravu, může přijet celá rodina společně a každý si najde to své. Jedinečná golfová destinace 55 Holes Golf Destination je unikátní nejenom rozlohou, ale i službami, nedotknutou přírodu Beskyd a množstvím zajímavostí v těsném okolí, od tradiční kultury v Rožnově pod Radhoštěm až po moderní tvář Ostravy.

Otevření 55 HOLES Golf Destination se stává golfovou událostí roku. Jsme hrdí, že stojíme u zrodu tohoto projektu a máme možnost nastartovat novou éru golfového sportu v Moravskoslezském kraji a České republice. 55 HOLES Golf Destination. Zažijte nejen golf v srdci Beskyd!

Zdroj: https://www.55holes.cz/

4582_tz_grand-opening 4582_1920_720px_grand-opening

Další čtení

Golf 11.07.2024

5 nejoblíbenějších golfových zájezdů ze zkušenosti (nejen) hráček Snail Travel

Chystáte se na dovolenou do zahraničí a rádi byste ji spojili s golfem? Podívejte se, jaké golfové destinace doporučují osobně hráčky z cestovní kanceláře Snail Travel. Není náhoda, že tyto destinace patří mezi nejoblíbenější … Nejvyšší čas nasbírat inspiraci na vaši dovolenou. A také...

5 nejoblíbenějších golfových zájezdů ze zkušenosti (nejen) hráček Snail Travel
Golf 03.07.2024

4 nejdůležitější aspekty golfového švihu - Golfová akademie Šideri Váňové 11. díl

Kdybyste měli myslet na 1 jedinou věc při hře, co by to bylo? Šideri se s vámi podělila o její zkušenost v novém díle golfové akademie. Získejte návod na úspěšný švih a hru na hřišti ve 4 krocích.

4 nejdůležitější aspekty golfového švihu - Golfová akademie Šideri Váňové 11. díl
Golf 02.07.2024

Golfové stezky mají Novou stezku na severozápadě Čech! Podívejte se kde

Na severozápadě si nyní můžete zahrát Novou stezku a zapojit se tak do slosování o ceny přes 1,5 mil. Kč v největší golfové soutěži. Novou stezku tvoří 3 hřiště v oblasti Krušných hor. Zjistěte, jaká hřiště tvoří stezku Nová.

Golfové stezky mají Novou stezku na severozápadě Čech! Podívejte se kde
Golf 24.06.2024

Španělský triumf a český úspěch na Tipsport Czech Ladies Open

Šestý ročník Tipsport Czech Ladies Open přidal do historie další nové jméno vítězky. Stala se jí Španělka Marta Martín, která ve finále turnaje Ladies European Tour vyrovnala počtem 63 ran (-9) rekord hřiště Beroun Golf Clubu. Jak si vedly české hráčky a kdo vybojoval olympijské hry v Paříži?

Španělský triumf a český úspěch na Tipsport Czech Ladies Open
Společnost

TeeTime SE

IČO: 24236381
se sídlem
Štětkova 1638/18, Nusle, 140 00 Praha 4
zapsaná v obchodním rejstříku vedeném u Městského soudu v Praze, oddíl H, vložka 840

© 2024 - TeeTime SE - Golfový portál, všechna práva vyhrazena

V případě, že dojde mezi námi a spotřebitelem ke vzniku spotřebitelského sporu z kupní smlouvy nebo ze smlouvy o poskytování služeb, který se nepodaří vyřešit vzájemnou dohodou, může spotřebitel podat návrh na mimosoudní řešení takového sporu určenému subjektu mimosoudního řešení spotřebitelských sporů, kterým je Česká obchodní inspekce Ústřední inspektorát – oddělení ADR, Štěpánská 15, 120 00, Praha 2. Email: adr@coi.cz, Web: adr.coi.cz. Spotřebitel může využít rovněž platformu pro řešení sporů online, Která je zřízena Evropskou komisí na adrese http://ec.europa.eu/consumers/odr/.

Abychom dosáhli ještě lepšího odpalu, rádi bychom pracovali s cookies.   Více informací