Loading...

Druhý ročník CLGA je tady!

  • Golf
  •  / 29.03.2024
Druhý ročník CLGA je tady!
První ročník série turnajů Czech Ladies Golf Association (CLGA) ukázal, jak velký potenciál v sobě ženský golf má a jaké pozitivní komunitní duchovní hodnoty může sport přinášet. Podle Dariny Muchové, prezidentky CLGA, byly všechny turnaje úspěšné, přičemž každý další turnaj přivítal více hráček. Co přinese letošní druhý ročník a na co se můžete těšit v roce 2024?

První ročník CLGA se uskutečnil od dubna do září 2023 a přinesl celkem 6 golfových turnajů, které se těšily velké oblibě mezi hráčkami. Zpětná vazba od účastnic loňské série turnajů byla velmi pozitivní, zejména po posledním turnaji na Albatrossu, kde mnoho hráček osobně poděkovalo za organizaci skvělých turnajů a vyjádřilo se pozitivně ohledně nadcházející sezóny.

Na co se letos hráčky mohou těšit?
Stejně jako v minulém roce na skvělou atmosféru čistě dámských turnajů na těch skvělých českých hřištích, nově jsme přidali dvoudenní turnaj v Mariánských Lázních a Lázních Kynžvart s přespáním v hotelu Esplanade.

Bude letošní 2. ročník něčím jiný?
Myslím, že loni to bylo trochu náročnější, hlavně pro nás po organizační stránce. Byla to naše první sezóna. Letos už více víme, co nás čeká a také už jsme tři, které se o celý chod CLGA staráme.

Na co se Vy, Darino, osobně nejvíce těšíte?
Já se těším, že si zahraji. Na golf nemám moc času, ale na turnaje CLGA si čas udělám!

Co byste vzkázala ženám, které se možná ještě rozmýšlí stát se členky CLGA?
Aby se k nám přidaly a nebály se hrát turnaje. Atmosféra je skvělá, i když soutěžíme, tak s radostí a pohodou.

Vracejí se ženy z prvního ročníku, nebo spíše, pokračují s Vámi?
Neřekla bych že se vracejí, zůstávají s námi a máme z toho velkou radost!

CLGA je spolkem pro všechny golfistky. Snaží se motivovat ženy, které golf hrály a přestaly, ale zároveň vítá také ty, které s golfem začínají. Přijďte se letos přesvědčit a zažít skvělou atmosféru! Celá série turnajů odstartuje už 30. dubna v Royal Beroun Golf Club. Více na clga.cz
4585_clga_logo-removebg-preview-1.png 4585_clga_finale-025

Další čtení

Golf 26.04.2024

TOP golfový zážitek: Třídenní vstupenka na Tipsport Czech Ladies Open za green fee

Golfisté, připravte se na událost roku! Tipsport Czech Ladies Open 2024 přichází s příslibem tří dnů plných vzrušujícího golfu, hvězdných hráček a neopakovatelné atmosféry. A co je na tom nejlepší? Díky TeeTime máte jedinečnou příležitost získat třídenní vstupenku na celý turnaj – stačí si od...

TOP golfový zážitek: Třídenní vstupenka na Tipsport Czech Ladies Open za green fee
Golf 26.04.2024

Golfová akademie Šideri Váňové 9. díl – Course Management

Díky Course Managementu jsme schopni ušetřit na hřišti velké množství ran. V novém díle se s námi Šideri podělila o 4 důležité tipy, jak se správně rozhodnout, tak, abychom si na hřišti ušetřili co nejvíce zbytečných ran. Pojďme se na ně společně podívat.

Golfová akademie Šideri Váňové 9. díl – Course Management
Golf 03.04.2024

BMW Time: 9. díl – Course Management

V tomto díle seriálu BMW TIME se přesuneme od techniky golfového švihu přímo k jamce na hřiště a podíváme se na to, jak správně zahrát jamku od týčkování až po put. Pojďme si to společně se Šidery ukázat na příkladu 6. jamky Galerie Golf Hostivař.

BMW Time: 9. díl – Course Management
Společnost

TeeTime SE

IČO: 24236381
se sídlem
Štětkova 1638/18, Nusle, 140 00 Praha 4
zapsaná v obchodním rejstříku vedeném u Městského soudu v Praze, oddíl H, vložka 840

© 2024 - TeeTime SE - Golfový portál, všechna práva vyhrazena

V případě, že dojde mezi námi a spotřebitelem ke vzniku spotřebitelského sporu z kupní smlouvy nebo ze smlouvy o poskytování služeb, který se nepodaří vyřešit vzájemnou dohodou, může spotřebitel podat návrh na mimosoudní řešení takového sporu určenému subjektu mimosoudního řešení spotřebitelských sporů, kterým je Česká obchodní inspekce Ústřední inspektorát – oddělení ADR, Štěpánská 15, 120 00, Praha 2. Email: adr@coi.cz, Web: adr.coi.cz. Spotřebitel může využít rovněž platformu pro řešení sporů online, Která je zřízena Evropskou komisí na adrese http://ec.europa.eu/consumers/odr/.

Abychom dosáhli ještě lepšího odpalu, rádi bychom pracovali s cookies.   Více informací