Loading...

BMW TIME 11. díl - Co je nejdůležitější v golfovém švihu?

Vítejte v posledním díle seriálu BMW TIME! Pokud jste spolu s profesionálkou Šideri Váňovou došli až sem, měli byste si zatleskat. To, že věnujete váš čas učením se a získáváním nových informací vás posouvá dál před ostatní hráče. Proto i tento poslední díl pro vás má přidanou hodnotu.

Ptali jste se Šideri, co je vůbec nejdůležitější v golfovém švihu, a co vám tedy zaručí dobrý výsledek. Zde je odpověď:

  • Pokud trénujeme na drivingu, nejdůležitějšími body jsou: setup, pozice balónu, držení, tempo švihu a míření.
  • Pokud jsme na hřišti, chceme se zaměřit především na míření a tempo švihu.


A co je pro vás nejdůležitější při jízdě autem? Radost z jízdy nebo bezpečnost? BMW i4 je dravé, vybavené moderními funkcemi a dostupné ve svěžím provedení s nulovými emisemi. Vyzkoušejte ho sami.

Projděte si všechny důležité aspekty golfového švihu, tempa nebo course managementu na jednom místě. Sledujte BMW TIME na našem YouTube kanále nebo se kdykoliv vraťte k vašim oblíbeným dílům. Je to jen na vás! Nezapomeňte nás sledovat, už brzy pro vás chystáme další překvapení.


Další čtení

Golf 29.08.2024

Česká revoluce v golfových vozících

Golf už dávno není jen o hře samotné. Je to o zážitku, pohodlí a technologiích, které posouvají hranice. Golfové vozíky od Golf Geum Technology, pod vedením vizionáře Filipa Bubrleho, přinášejí do světa golfu zcela novou dimenzi. S dálkovým ovladačem, ekologickým motorem a promyšleným designem...

Česká revoluce v golfových vozících
Golf 15.08.2024

Co spojuje olympijské vítěze, agenta 007 a světový golf? OMEGA odhaluje tajemství své ikonické preciznosti

Pokud jste letos sledovali olympijské hry v Paříži, museli jste zaregistrovat značku OMEGA, která je oficiální časomírou olympijských her už od roku 1932. Z její dílny vzešly dnes už neodmyslitelné technologie, jako elektronická startovací pistole, startovní bloky v atletice, fotoelektrické...

Co spojuje olympijské vítěze, agenta 007 a světový golf? OMEGA odhaluje tajemství své ikon
Golf 31.07.2024

Jak vám mohou pomoci vlastnosti získané hrou golfu při investování?

Golf a investování mají společného víc, než je na první pohled patrné. A zdaleka nejde jen o to, že hřiště bývá občas zároveň místem pro obchodní jednání. Golfisté i investoři totiž k úspěchu potřebují podobné vlastnosti. Přečtěte si, které to jsou!

Jak vám mohou pomoci vlastnosti získané hrou golfu při investování?
Golf 11.07.2024

5 nejoblíbenějších golfových zájezdů ze zkušenosti (nejen) hráček Snail Travel

Chystáte se na dovolenou do zahraničí a rádi byste ji spojili s golfem? Podívejte se, jaké golfové destinace doporučují osobně hráčky z cestovní kanceláře Snail Travel. Není náhoda, že tyto destinace patří mezi nejoblíbenější … Nejvyšší čas nasbírat inspiraci na vaši dovolenou. A také...

5 nejoblíbenějších golfových zájezdů ze zkušenosti (nejen) hráček Snail Travel
Společnost

TeeTime SE

IČO: 24236381
se sídlem
Štětkova 1638/18, Nusle, 140 00 Praha 4
zapsaná v obchodním rejstříku vedeném u Městského soudu v Praze, oddíl H, vložka 840

© 2024 - TeeTime SE - Golfový portál, všechna práva vyhrazena

V případě, že dojde mezi námi a spotřebitelem ke vzniku spotřebitelského sporu z kupní smlouvy nebo ze smlouvy o poskytování služeb, který se nepodaří vyřešit vzájemnou dohodou, může spotřebitel podat návrh na mimosoudní řešení takového sporu určenému subjektu mimosoudního řešení spotřebitelských sporů, kterým je Česká obchodní inspekce Ústřední inspektorát – oddělení ADR, Štěpánská 15, 120 00, Praha 2. Email: adr@coi.cz, Web: adr.coi.cz. Spotřebitel může využít rovněž platformu pro řešení sporů online, Která je zřízena Evropskou komisí na adrese http://ec.europa.eu/consumers/odr/.

Abychom dosáhli ještě lepšího odpalu, rádi bychom pracovali s cookies.   Více informací