Loading...

5 nejoblíbenějších golfových zájezdů ze zkušenosti (nejen) hráček Snail Travel

Chystáte se na dovolenou do zahraničí a rádi byste ji spojili s golfem? Podívejte se, jaké golfové destinace doporučují osobně hráčky z cestovní kanceláře Snail Travel. Není náhoda, že tyto destinace patří mezi nejoblíbenější …

Nejvyšší čas nasbírat inspiraci na vaši dovolenou. A také na jednu z hlavních výher soutěže Golfové stezky, ať víte, jak naložit s jedním ze zájezdů v hodnotě 50 000 Kč, pokud uzavřete 3 stezky do konce léta. Chystáte se odletět co možná nejrychleji? Podívejte se na extra tipy, kde můžete si můžete v zahraničí nejen zahrát, ale zároveň získat body do Golfových stezek!

5 nejoblíbenějších golfových zájezdů ze zkušenosti (nejen) hráček Snail Travel

Jitka - členka představenstva cestovní kanceláře Snail Travel, delegátka a vášnivá hráčka

“Když se do něčeho pustím, tak rozhodně netroškařím, a tak vás zvu do řeckého Costa Navarino. V současné době TOP golfový resort v Evropě se skvělými službami, který nabízí hned 4 mistrovská hřiště (Costa Navarino Dunes Course, Costa Navarino Bay Course, Costa Navarino Olympic a Costa Navarino Hills) a 4 luxusní krásné hotely. Hřiště mě uchvátila výhledy na Jónské moře, olivové háje a hory. K zážitku přispívají vysoké písečné duny a starobylé olivovníky, které chrání fairwaye před sluncem. Na Bay Course mě nadchla jamka 17 směřující do zátoky s obrysy města Pylos v pozadí. Po hře si užijete ruch promenád, dobré jídlo a pití a dámy mohou vynést své letní modely.”

Tip od Jitky pro Golfové stezky:

“Z Golfových Stezek bych doporučila stezku Španělskou a hřiště Marbella, kde vás bude celou dobu provázet krásný výhled na Středozemní moře. Čeká na vás kopcovitý terén a rychlé greeny, které jsou chráněny dobře umístěnými písečnými bunkry a nachází se zde několik jezer, která vyžadují, abyste dobře promysleli výběr hole.”

Lemuria Golf Resortu na Seychelách

Kristina - specialistka na tvorbu zájezdů na míru po celém světě

“Ne každý ví, že i v exotických destinacích si můžete zahrát skvělý golf. Zvu vás do Lemuria Golf Resortu na Seychelách, který je prvním 18-jamkovým golfovým hřištěm na Seychelských ostrovech, konkrétně na ostrově Praslin. Je řazeno mezi 10 nejkrásnějších světových golfových resortů, a musím potvrdit, že právem. Hřiště je součástí resortu Lemuria Resort ležícího u tří nádherných písčitých pláží. Jednou z nejikoničtějších jamek je jamka č. 15, známá jako "Signature Hole". Tato jamka vás potěší úchvatným výhledem na Anse Georgette, jednu z nejkrásnějších pláží na světě. Pokud toužíte po unikátní kombinaci exotické dovolené, nádherných panenských plážích, nedotčené přírodě a golfu s překrásnými výhledy, pak je toto volba pro vás.”

Tip od Kristiny pro Golfové stezky:

“Když se vypravíte na stezku Portugalskou, určitě nevynechejte hřiště Vale de Lobo. Ubytovat se můžete přímo v resortu Vale de Lobo, kde se vám dostane skvělých služeb 5* hotelu. Naši klienti si hřiště i resort pochvalují. Přeji hezkou hru!”

hřiště Teeth of the dog v Casa de Campo

Bára - hráčka se single handicapem, která je na hřišti jako doma

“Dominikánská Republika a světově proslulé hřiště Teeth of the dog v Casa de Campo je mou srdcovkou. Architekt Pete Dye vytvořil toto hřiště společně se svojí ženou a patří k těm nejnáročnějším na světě. Má 18 jamek a k náročným částem hřiště patří „devilish dogleg“ se svou ďábelsky zahnutou fairwayí, či další typické překážky. Jamky vedou podél Karibského moře, nabízejí neuvěřitelné výhledy na oceán a často jsou ovlivněny mořským vánkem, který musíte do strategie hry zahrnout. Samotný resort Casa de Campo je unikátní. Potkáte zde světové celebrity a po vesničce se můžete projíždět golfovou buggy a užívat si svět golfu na každém kroku. Skvělá volba, pokud máte rádi výzvy, stejně jako já!”

Tip od Báry pro Golfové stezky:

“Z Golfových stezek volím švédskou. Zrovna před pár dny jsem sestavovala privátní skupinový golfový zájezd za golfem do Švédska, a i u nás máme k této ne zcela známé golfové lokalitě co nabídnout. Všechna hřiště této stezky mají co nabídnout.”

hřiště The West Cliffs Golf Course na pobřeží Atlantského oceánu v Portugalsku

Pavla - grafička a designérka cestovní kanceláře Snail Travel

“Ráda hraji na hřištích, které definuje i zajímavá architektura citlivě zasazená do okolní krajiny a respekt k životnímu prostředí. Zvu vás proto na hřiště The West Cliffs Golf Course na pobřeží Atlantského oceánu v Portugalsku, kde si budete připadat trochu jako ve Skotsku nebo v Irsku a v kombinaci s portugalskou pohostinností má vše svůj specifický půvab. Rozhodně vás učaruje ta divokost přírodních živlů zasazená do krásné přírody linksového hřiště. Věřím, že stejně jako mne vás uchvátí genius loci tohoto místa i kvality hřiště. Ubytovat se můžete v Praia D´El Rey Marriott Golf & Beach Resort pouhých pár kilometrů od starobylého městečka Óbidos, na útesu nad mořem se strhujícím výhledem, ve kterém vám nebude chybět nic, než pár dní dovolené navíc.”

Tip od Pavly pro Golfové stezky:

“Hned bych balila kufry na Italskou. Severní Itálie je mekka designu a dobrá káva na každém rohu! Doporučím Golf Club Grado, který je nejmodernějším resortem na severním pobřeží Jadranského moře. Voda vás bude provázet na každé jamce, a to je výzva!”

hřiště St. Andrews

Marcela - management nabídek hotelů, letenek a služeb

“Můj tip se setká s úspěchem nejen u hráčů, ale také negolfistů. Zvu vás na kouzelné místo s čarovnou atmosférou jako z filmu Harryho Pottera, které je snem každého golfisty! Na dvě tradiční hřiště v proslulém St. Andrews, je ale pro vysoký zájem téměř nemožné se po vlastní trase dostat. To ale neplatí se Snail Travel, musíte jen myslet na to, abyste si teetime rezervovali včas. Toto jste možná nevěděli, na Old Course můžete mimo hru vyrazit každou neděli na piknik, kdy je hřiště zavřené pro hru a otevřené návštěvníkům. Pokud si chcete zahrát golf bez překážek, doporučila bych oblíbené hřiště Castle Course, které je v pořadí sedmým hřištěm v St. Andrews. Váš pobyt pak podtrhne ubytování v hotelu Fairmont v jednom z nejlepších a nejprestižnějších hotelů ve Skotsku, který dominuje zátoce St. Andrews, a kde se vám dostane těch nejlepších služeb.”

Dámy z cestovní kanceláře Snail Travel 


Nezapomeňte, že některý z těchto zájezdů můžete mít zdarma, pokud stihnete dokončit 3 stezky do 31. 8. a budete vylosováni. Zájezd můžou vyhrát 3 z vás a šance na výhru je stále poměrně vysoká. Tak na nic nečekejte, kupte fee ve stezkách online a proměňte vaše hry v losy o atraktivní ceny.

Více informací najdete zde.
Snail Travel

Další čtení

Golf 29.08.2024

Česká revoluce v golfových vozících

Golf už dávno není jen o hře samotné. Je to o zážitku, pohodlí a technologiích, které posouvají hranice. Golfové vozíky od Golf Geum Technology, pod vedením vizionáře Filipa Bubrleho, přinášejí do světa golfu zcela novou dimenzi. S dálkovým ovladačem, ekologickým motorem a promyšleným designem...

Česká revoluce v golfových vozících
Golf 15.08.2024

Co spojuje olympijské vítěze, agenta 007 a světový golf? OMEGA odhaluje tajemství své ikonické preciznosti

Pokud jste letos sledovali olympijské hry v Paříži, museli jste zaregistrovat značku OMEGA, která je oficiální časomírou olympijských her už od roku 1932. Z její dílny vzešly dnes už neodmyslitelné technologie, jako elektronická startovací pistole, startovní bloky v atletice, fotoelektrické...

Co spojuje olympijské vítěze, agenta 007 a světový golf? OMEGA odhaluje tajemství své ikon
Golf 31.07.2024

Jak vám mohou pomoci vlastnosti získané hrou golfu při investování?

Golf a investování mají společného víc, než je na první pohled patrné. A zdaleka nejde jen o to, že hřiště bývá občas zároveň místem pro obchodní jednání. Golfisté i investoři totiž k úspěchu potřebují podobné vlastnosti. Přečtěte si, které to jsou!

Jak vám mohou pomoci vlastnosti získané hrou golfu při investování?
Společnost

TeeTime SE

IČO: 24236381
se sídlem
Štětkova 1638/18, Nusle, 140 00 Praha 4
zapsaná v obchodním rejstříku vedeném u Městského soudu v Praze, oddíl H, vložka 840

© 2024 - TeeTime SE - Golfový portál, všechna práva vyhrazena

V případě, že dojde mezi námi a spotřebitelem ke vzniku spotřebitelského sporu z kupní smlouvy nebo ze smlouvy o poskytování služeb, který se nepodaří vyřešit vzájemnou dohodou, může spotřebitel podat návrh na mimosoudní řešení takového sporu určenému subjektu mimosoudního řešení spotřebitelských sporů, kterým je Česká obchodní inspekce Ústřední inspektorát – oddělení ADR, Štěpánská 15, 120 00, Praha 2. Email: adr@coi.cz, Web: adr.coi.cz. Spotřebitel může využít rovněž platformu pro řešení sporů online, Která je zřízena Evropskou komisí na adrese http://ec.europa.eu/consumers/odr/.

Abychom dosáhli ještě lepšího odpalu, rádi bychom pracovali s cookies.   Více informací