Loading...

Česká revoluce v golfových vozících

Golf už dávno není jen o hře samotné. Je to o zážitku, pohodlí a technologiích, které posouvají hranice. Golfové vozíky od Golf Geum Technology, pod vedením vizionáře Filipa Bubrleho, přinášejí do světa golfu zcela novou dimenzi. S dálkovým ovladačem, ekologickým motorem a promyšleným designem se tyto vozíky stávají nepostradatelným partnerem každého golfisty. Nejde jen o vozík – je to krok k lepší hře a zdravějšímu životnímu stylu na greenu. Přečtěte si, proč je Geum Technology budoucností golfu!

Česká revoluce v golfových vozících

 „Chtěli jsme vytvořit něco, co nejen splňuje současné standardy, ale především nastavuje novou laťku v tomto odvětví, něco, co je víc než vozík,“ říká Filip Bubrle, CEO společnosti Geum Technology. Pod jeho vedením se Golf  Geum Technology zaměřuje na vývoj inteligentních a uživatelsky přívětivých golfových vozíků, které jsou inspirovány logikou.

Klíčové vlastnosti, které dělají Vozík Geum Technology jedinečným

Snadné ovládání: Intuitivní dálkový ovladač umožňuje pohyb vozíku bez přerušení hry. Patentovaný systém zajišťuje stabilitu i v náročném terénu.

Praktické úložiště: Logicky navržené kapsy poskytují dostatek úložného prostoru a snadný přístup k potřebným věcem.

Ekologie a moderní technologie: Elektrický motor je tichý, ekologický, vybavený gyroskopem a akcelerátorem pro špičkový komfort ovládání. Baterie vydrží až 72 jamek a rychle se nabíjí.

Přirozený pohyb: Hráči se mohou volně pohybovat po hřišti, což umožňuje kombinaci hry a kardio cvičení.

Zlepšení kondice: Chůze po hřišti zlepšuje fyzickou kondici a nabízí zdravotní benefity díky pohybu na čerstvém vzduchu.

Budoucnost Golfu s Geum Technology

Filip Bubrle má se svou společností Geum Technology velké plány do budoucna. „Chceme, aby naše vozíky byly součástí každodenního života golfistů, nejen jako přepravní prostředek, ale jako nástroj, který jim pomáhá zlepšovat svou hru, kondici a užívat si hru na maximum,“ vysvětluje Bubrle. S neustálým vývojem a inovacemi se Geum Technology zaměřuje na to, aby hráči měli k dispozici ty nejmodernější a nejefektivnější nástroje pro svou hru. A právě tento vozík je součástí hlavních výher soutěže Golfové stezky od TeeTime.

S golfovým vozíkem Geum Technology mohou golfisté prožít svůj sport naplno, a přitom udělat něco pozitivního pro své tělo. Geum není jen vozík, je to mnohem víc.


Více o Golf Geum Technology, našem partnerovi Golfových stezek
4691_1200_800px-banner-blog-3.png

Další čtení

Golf 04.09.2024

Věděli jste, že i luxusní hodinky mohou nabízet funkce, které vám zlepší hru na každé jamce?

Hledáte chytré hodinky, které vám poskytnou mnohem víc než jen sledování kroků? Seznamte se s Garmin MARQ 2 Golfer – kombinací špičkového designu a pokročilých golfových funkcí. Přečtěte si, jak mohou hodinky nejen zvýšit úroveň vaší hry, ale také vás stylově reprezentovat mimo golfové hřiště....

Věděli jste, že i luxusní hodinky mohou nabízet funkce, které vám zlepší hru na každé jamc
Golf 15.08.2024

Co spojuje olympijské vítěze, agenta 007 a světový golf? OMEGA odhaluje tajemství své ikonické preciznosti

Pokud jste letos sledovali olympijské hry v Paříži, museli jste zaregistrovat značku OMEGA, která je oficiální časomírou olympijských her už od roku 1932. Z její dílny vzešly dnes už neodmyslitelné technologie, jako elektronická startovací pistole, startovní bloky v atletice, fotoelektrické...

Co spojuje olympijské vítěze, agenta 007 a světový golf? OMEGA odhaluje tajemství své ikon
Golf 31.07.2024

Jak vám mohou pomoci vlastnosti získané hrou golfu při investování?

Golf a investování mají společného víc, než je na první pohled patrné. A zdaleka nejde jen o to, že hřiště bývá občas zároveň místem pro obchodní jednání. Golfisté i investoři totiž k úspěchu potřebují podobné vlastnosti. Přečtěte si, které to jsou!

Jak vám mohou pomoci vlastnosti získané hrou golfu při investování?
Společnost

TeeTime SE

IČO: 24236381
se sídlem
Štětkova 1638/18, Nusle, 140 00 Praha 4
zapsaná v obchodním rejstříku vedeném u Městského soudu v Praze, oddíl H, vložka 840

© 2024 - TeeTime SE - Golfový portál, všechna práva vyhrazena

V případě, že dojde mezi námi a spotřebitelem ke vzniku spotřebitelského sporu z kupní smlouvy nebo ze smlouvy o poskytování služeb, který se nepodaří vyřešit vzájemnou dohodou, může spotřebitel podat návrh na mimosoudní řešení takového sporu určenému subjektu mimosoudního řešení spotřebitelských sporů, kterým je Česká obchodní inspekce Ústřední inspektorát – oddělení ADR, Štěpánská 15, 120 00, Praha 2. Email: adr@coi.cz, Web: adr.coi.cz. Spotřebitel může využít rovněž platformu pro řešení sporů online, Která je zřízena Evropskou komisí na adrese http://ec.europa.eu/consumers/odr/.

Abychom dosáhli ještě lepšího odpalu, rádi bychom pracovali s cookies.   Více informací