Loading...

První ročník soutěže Golfové stezky přepisuje historii s neuvěřitelnými zážitky a soubojem titánů

S koncem léta jsme úspěšně završili první ročník Golfových stezek, největší golfovou soutěž, která přilákala přes 11 000 hráčů, kteří hráli na 61 hřištích v Česku, na Slovensku a v zahraničí. Tento pilotní projekt spojil golfisty a umožnil jim zažít nejen nezapomenutelné okamžiky, ale také objevovat nová hřiště, na která se mnozí z nich podívali poprvé.

První ročník soutěže Golfové stezky přepisuje historii s neuvěřitelnými zážitky a soubojem titánů

Zatímco někteří hráči soutěžili s cílem poznat nová golfová dobrodružství, pro jiné to znamenalo návrat na oblíbená hřiště. „Díky stezkám jsem se podíval na hřiště, kde jsem doteď nebyl,” vzpomíná Tomáš. Hráči tak měli možnost nejen soupeřit, ale také objevovat krásy české krajiny a vytvářet nová golfová přátelství.

V soutěži, která se stala synonymem pro golfovou komunitu, napětí postupně gradovalo, zejména v posledním měsíci, kdy se odehrál napínavý souboj mezi nejlepšími hráči - Jakubem, Kristýnou a Martinem.

“Poslední dny jsem vstával ve 4 hodiny, abych stihl objet všechna hřiště,” vzpomíná Jakub, který už v červnu dokončil své první dvě stezky, nakonec skončil na třetím místě s úctyhodnými deseti dokončenými stezkami. Kristýna, od začátku strategicky směřující k vítězství, se stala nejlepší ženou soutěže a celkově obsadila druhé místo. Její cesta byla neuvěřitelná – procestovala s golfovým bagem celou Českou republiku a bojovala s Martinem o prvenství až do samotného konce.

Martin, absolutní vítěz Golfových stezek, se stal legendou prvního ročníku. Jako jediný dokončil všech 13 stezek v Česku a zapsal se tak jako absolutní vítěz na putovní pohár. Společně s Kristýnou dokonce některá hřiště hráli bok po boku, což podtrhlo přátelskou atmosféru celé soutěže.

„První ročník Golfových stezek nasadil vysokou laťku a jsme velmi rádi, že splnil náš záměr motivovat hráče k objevování nových hřišť, častějšímu hraní a soutěžení. S našim týmem již nyní pracujeme na druhém ročníku pro rok 2025. Hráči se mohou těšit na nové stezky, partnery, výzvy a zážitky, a to vše prostřednictvím nové aplikace a webu TeeTime. Velmi se těšíme, co další ročník přinese!“ komentuje Michal Šikoš, ředitel TeeTime.


Další čtení

Golf 10.10.2024

Zahrajte si golf výhodněji s Prague Golf Card 2025 a zapojte se do soutěže o skvělé ceny!

Golfisté a milovníci golfu, připravte se na skvělou příležitost! Oblíbená Prague Golf Card (PGC) na rok 2025 vám umožní si zahrát na 4 mistrovských hřištích v Praze a okolí výhodněji, a navíc s ní můžete nyní vyhrát další zdarma nebo extra fee na vašich oblíbených hřištích, pokud ji stihnete...

Zahrajte si golf výhodněji s Prague Golf Card 2025 a zapojte se do soutěže o skvělé ceny!
Golf 09.10.2024

Odložené platby: Nová funkce v rezervačním portálu a aplikaci TeeTime

Milí golfisté, máme pro vás skvělou novinku! Nyní už nemusíte platit ihned při rezervaci, pokud si nejste jisti, že určitě půjdete hrát. Máte 48 hodin na změnu plánu bez finančních závazků. Jakmile jednou ověříte kartu, další rezervace budou o to rychlejší.

Odložené platby: Nová funkce v rezervačním portálu a aplikaci TeeTime
Golf 04.09.2024

Věděli jste, že i luxusní hodinky mohou nabízet funkce, které vám zlepší hru na každé jamce?

Hledáte chytré hodinky, které vám poskytnou mnohem víc než jen sledování kroků? Seznamte se s Garmin MARQ 2 Golfer – kombinací špičkového designu a pokročilých golfových funkcí. Přečtěte si, jak mohou hodinky nejen zvýšit úroveň vaší hry, ale také vás stylově reprezentovat mimo golfové hřiště....

Věděli jste, že i luxusní hodinky mohou nabízet funkce, které vám zlepší hru na každé jamc
Společnost

TeeTime SE

IČO: 24236381
se sídlem
Štětkova 1638/18, Nusle, 140 00 Praha 4
zapsaná v obchodním rejstříku vedeném u Městského soudu v Praze, oddíl H, vložka 840

© 2024 - TeeTime SE - Golfový portál, všechna práva vyhrazena

V případě, že dojde mezi námi a spotřebitelem ke vzniku spotřebitelského sporu z kupní smlouvy nebo ze smlouvy o poskytování služeb, který se nepodaří vyřešit vzájemnou dohodou, může spotřebitel podat návrh na mimosoudní řešení takového sporu určenému subjektu mimosoudního řešení spotřebitelských sporů, kterým je Česká obchodní inspekce Ústřední inspektorát – oddělení ADR, Štěpánská 15, 120 00, Praha 2. Email: adr@coi.cz, Web: adr.coi.cz. Spotřebitel může využít rovněž platformu pro řešení sporů online, Která je zřízena Evropskou komisí na adrese http://ec.europa.eu/consumers/odr/.

Abychom dosáhli ještě lepšího odpalu, rádi bychom pracovali s cookies.   Více informací