Loading...

Zahrajte si golf výhodněji s Prague Golf Card 2025 a zapojte se do soutěže o skvělé ceny!

Golfisté a milovníci golfu, připravte se na skvělou příležitost! Oblíbená Prague Golf Card (PGC) na rok 2025 vám umožní si zahrát na 4 mistrovských hřištích v Praze a okolí výhodněji, a navíc s ní můžete nyní vyhrát další zdarma nebo extra fee na vašich oblíbených hřištích, pokud ji stihnete zakoupit do konce listopadu 2024. Toto si nechcete nechat ujít!

Zahrajte si golf výhodněji s Prague Golf Card 2025 a zapojte se do soutěže o skvělé ceny!

Zahrajte si pražská hřiště s Prague Golf Card výhodami:

S PGC můžete odehrát výhodněji až 6 her na 18 jamek na hřištích Black Bridge, Beřovice, Pyšely a Mstětice. Karta je přenosná, což z ní dělá ideální volbu pro sdílení s přáteli, a navíc poskytuje 10% slevu na buggy a možnost rezervace hry pro své přátele. Víkendová varianta nabízí nižší ceny za víkendové fee.

Tip: PGC je přenosná a můžete tak hry sdílet s přáteli. Nemusíte ji vyčerpat hned, hry vám platí po celý rok 2025. Karta je tak skvělým dárkem i pro vaše golfové přátele.

K nákupu PGC můžete nyní získat:

  • 1x víkendová PGC karta
  • 2x všednodenní PGC karta
  • 2x Green fee na 18 jamek na Golf Resort Black Bridge
  • 2x Green fee na 18 jamek na Golf Beřovice
  • 2x Green fee na 18 jamek na Loreta Golf Pyšely
  • 2x Green fee na 18 jamek na Golf Mstětice

*fee jsou s platností do 31.10.2025

Jak?

Stačí si koupit všednodenní (Po-Pá) nebo víkendovou (Po-Ne) PGC nyní do konce listopadu - TeeTime vás zařadí do slosování a po skončení odmění jednou z výher.

Karta je platná od zakoupení až do konce roku 2025. Je k dispozici online na TeeTime Marketu nebo přímo na recepcích hřišť. Při nákupu PGC přes TeeTime navíc získáte TeeCoiny, které můžete vyměnit za odměny v TeeTime Věrnostním programu.

Nenechte si ujít tuto příležitost - získejte Prague Golf Card, která vám otevře brány k těm nejlepším golfovým zážitkům v okolí Prahy, a zapojte se do soutěže ještě dnes!

Více informací k Prague Golf Card a jejímu využití najdete zde.


Další čtení

Golf 09.10.2024

Odložené platby: Nová funkce v rezervačním portálu a aplikaci TeeTime

Milí golfisté, máme pro vás skvělou novinku! Nyní už nemusíte platit ihned při rezervaci, pokud si nejste jisti, že určitě půjdete hrát. Máte 48 hodin na změnu plánu bez finančních závazků. Jakmile jednou ověříte kartu, další rezervace budou o to rychlejší.

Odložené platby: Nová funkce v rezervačním portálu a aplikaci TeeTime
Golf 09.10.2024

První ročník soutěže Golfové stezky přepisuje historii s neuvěřitelnými zážitky a soubojem titánů

S koncem léta jsme úspěšně završili první ročník Golfových stezek, největší golfovou soutěž, která přilákala přes 11 000 hráčů, kteří hráli na 61 hřištích v Česku, na Slovensku a v zahraničí. Tento pilotní projekt spojil golfisty a umožnil jim zažít nejen nezapomenutelné okamžiky, ale také...

První ročník soutěže Golfové stezky přepisuje historii s neuvěřitelnými zážitky a soubojem
Golf 04.09.2024

Věděli jste, že i luxusní hodinky mohou nabízet funkce, které vám zlepší hru na každé jamce?

Hledáte chytré hodinky, které vám poskytnou mnohem víc než jen sledování kroků? Seznamte se s Garmin MARQ 2 Golfer – kombinací špičkového designu a pokročilých golfových funkcí. Přečtěte si, jak mohou hodinky nejen zvýšit úroveň vaší hry, ale také vás stylově reprezentovat mimo golfové hřiště....

Věděli jste, že i luxusní hodinky mohou nabízet funkce, které vám zlepší hru na každé jamc
Společnost

TeeTime SE

IČO: 24236381
se sídlem
Štětkova 1638/18, Nusle, 140 00 Praha 4
zapsaná v obchodním rejstříku vedeném u Městského soudu v Praze, oddíl H, vložka 840

© 2024 - TeeTime SE - Golfový portál, všechna práva vyhrazena

V případě, že dojde mezi námi a spotřebitelem ke vzniku spotřebitelského sporu z kupní smlouvy nebo ze smlouvy o poskytování služeb, který se nepodaří vyřešit vzájemnou dohodou, může spotřebitel podat návrh na mimosoudní řešení takového sporu určenému subjektu mimosoudního řešení spotřebitelských sporů, kterým je Česká obchodní inspekce Ústřední inspektorát – oddělení ADR, Štěpánská 15, 120 00, Praha 2. Email: adr@coi.cz, Web: adr.coi.cz. Spotřebitel může využít rovněž platformu pro řešení sporů online, Která je zřízena Evropskou komisí na adrese http://ec.europa.eu/consumers/odr/.

Abychom dosáhli ještě lepšího odpalu, rádi bychom pracovali s cookies.   Více informací