Loading...

Nejlepší členství pro rok 2024 v Moravskoslezském kraji

  • Golf
  •  / 17.01.2024

Členství a vstupní poplatky Moravskoslezském kraji rozhodně nepatří k těm nejlevnějším. Dalo by se i říci, že Moravskoslezský kraj patří mezi vůbec nejdražší kraje v ČR. Pro mnoho lidí tak nemusí být tak dostupným sportem, jak u těch golfistů, kteří bydlí v jiných krajích. Přesto se dají najít v Moravskoslezském kraji golfové kluby, které jsou dostupné pro všechny.

Vyberte si z budget členství, Zlaté střední cesty, nebo VIP členství.

Budget členství

Golf Park Lhotka (Golf Klub Lhotka) – Vhodné pro začínající hráče, kteří chtějí mít možnost, kde si dobře zatrénovat

Šestijamkové veřejné hřiště Golf Park Lhotka se nachází přímo v Ostravě v městské části Lhotka. Krom hřiště nabízí 250 metrů dlouhou driving range s možností hry z trávy, nebo krytých odpališť. Dále chipping areu a dva cvičné putting greeny. V celém areálu není vyžadován dress code, takže si začínající hráči nemusí zatím lámat při svých prvních hrách hlavu, jestli zapadnou. V Golf Parku Lhotka máte možnost si golfové hole i půjčit.

Cena ročního klubového poplatku je u dospělého 2000 Kč, dítěte do 12 let 1000 Kč a dětí od 12 do 18 let 1500 Kč. Cena nezahrnuje poplatek za vstup na akademii. Green fee na šest jamek je však pro členy klubu zlevněno z 250 Kč na 150 Kč. Členové mají také zlevněné míče, jeden za 1,50 Kč (nečlenové 1 míček za 2 Kč). Dále členové získají bezplatné fee na klubové turnaje. a zvýhodněný vstup na golfový simulátor.

Golf Park Lhotka

Zdroj: Golf Park Lhotka

Zdroj: Golf Park Lhotka

Výhody:

  • Nízká cena ročního klubového poplatku.
  • Zázemí s driving range (část je i krytá), putting a chipping greenem.
  • Při včasné platbě za členství do 15. 1. 2024, získáte další bonusy k základním benefitům jako 5 hodin hry na golfovém simulátoru a 5x vstup na šestijamkové hřiště v případě dospělého a juniora od 12 let. Děti do 12 let mají navíc 5x vstup na šestijamkové hřiště. Bonusy lze uplatnit do 30. 6. 2024.

Nevýhody:

  • Pouze šestijamkové hřiště typu akademie. Jedná se ale o pěkné, byť malé, hřiště.

Zlatá střední cesta

Silesia Golf Resort Kravaře (Zámecký golf club Kravaře – ZGCK) – Pěkná cena za členství

Sportovní osmnáctijamkové hřiště s šestijamkovou akademií Silesia Golf Resortu Kravaře se nachází do čtvrt hodiny od Opavy a do půl hodiny z centra Ostravy autem. Hřiště je umístěno do anglického parku kolem barokního zámku Kravaře. Hřiště má rozlohu 80 hektarů a jeho dominantním znakem jsou staleté stromy, malebná zákoutí s jezírky a potoky.

Na hřišti si zahrajete pouze se Zelenou kartou, nebo v doprovodu hráče s handicapem nižším než je 30. 

Resort nabízí vše, co hráč potřebuje. Od zázemí pohodlné a klidné klubovny s krbem, po golfový obchod, či restauraci s terasou, kde si golfista odpočine po hře. Lze využít také wellness a indoor.

Pro dospělého je členství se vstupním poplatek za 18 000 Kč (pro stávajícího člena je cena 17 000 Kč). Senior od 64 do 79 let zaplatí 9000 Kč (stávající člen 8000 Kč), senior od 80 let platí jako nový člen 3000 Kč (stávající člen 2000 Kč). Za děti do 18 let zaplatíte 5000 Kč v případě nového člena a 4000 Kč, pokud již je členem klubu.

Členství v klubu zahrnuje neomezenou hru na golfovém hřišti Silesia Golf Resort Kravaře a výhody jako slevy na golfové míče na driving range, na zapůjčení buggy, na ubytování a wellness, zvýhodněné ceny hry na golfovém simulátoru a zvýhodněnou cenu hry na vybraných partnerských hřištích.

Silesia Golf Resort Kravaře

Zdroj: Silesia Golf Resort Kravaře

Výhody:

  • Prostorná klubovna s krbem.
  • Restaurace s terasou s výhledem do zámeckého parku.
  • Indoor, restaurace, wellness, hotel a PRO shop.
  • Zámecký golf club Kravaře si cení golfisty v každém věku. Seniorští hráči mají velmi zlevněnou cenu členství, což si u klubu ceníme.

Nevýhody:

  • V resortu se budete cítit tak příjemně, že byste nejraději zůstali v jeho hotelu a nešli domů.

VIP členství

Golf & Ski Resort Ostravice (GC Ostravice) – Letos bez vstupního poplatku!

Golf & Ski Resort Ostravice se nachází ve sportovně-rekreační destinaci samotných Beskyd, mezi jeho dvěma nejvyššími horami, Lysou horou a Smrkem, na úpatí hory Žár v obci Ostravice. Jen 30 minut od Ostravy.

Mistrovské osmnácti jamkové golfové hřiště Ostravice je kompletně zavlažované s velkými a rychlými greeny, třemi hektary vodních ploch a pěti rozlehlými odpališti na každé jamce. Hřiště je nejen technicky náročné, ale i fyzicky. A ve vynikajícím stavu. Nudit vás rozhodně nebude.

V roce 2024 neplatíte vstupní poplatek, pouze hrací poplatek 33 000 Kč. Děti do 15 let platí 6000 Kč, děti nad 15 let a do 21 let platí 1 000 Kč. Za hrací poplatek máte na Ostravici neomezenou hru po celou golfovou sezonu. O víkendech a státních svátcích denně 1x18 jamek. Každý nový člen bez Osvědčení ke hře od GC Ostravice získá bezplatný kurz s profesionálním trenérem k jeho nabytí. Dále získáte slevu na míče na driving (košík za 50 Kč), 1x ročně bezplatné využití konferenčních prostor a prezentační techniky. Slevy na masáže, vstup do wellness, pronájem elektrického vozíku či buggy a na ubytování na vybraných hřištích v ČR. Členských výhod je opravdu mnoho.

Golf & Ski Resort Ostravice

Zdroj: Golf & Ski Resort Ostravice

Golf & Ski Resort Ostravice

Zdroj: Golf & Ski Resort Ostravice

Výhody:

  • Tento rok neplatíte vstupní poplatek.
  • Mistrovské, ale těžké hřiště s obtížnými jamkami.
  • Schopný a nápomocný maršál.
  • Krytá driving range, chipping green a putting green.

Nevýhody:

  • Velice kopcovité hřiště, které provětrají vaši fyzičku.
  • Nakloněné greeny, ze kterých míčky sjedů ven z greenu i (polo)profesionálům. Nenechte se rozhodit. Hřiště si běžte (nejprve a hlavně) užít, až poté se snažte zahrát dobrý výsledek. kvůli stoupání do kopce doporučujeme půjčení buggy.
Nejlepší členství pro rok 2024 v Moravskoslezském kraji

Další čtení

Golf 10.10.2024

Zahrajte si golf výhodněji s Prague Golf Card 2025 a zapojte se do soutěže o skvělé ceny!

Golfisté a milovníci golfu, připravte se na skvělou příležitost! Oblíbená Prague Golf Card (PGC) na rok 2025 vám umožní si zahrát na 4 mistrovských hřištích v Praze a okolí výhodněji, a navíc s ní můžete nyní vyhrát další zdarma nebo extra fee na vašich oblíbených hřištích, pokud ji stihnete...

Zahrajte si golf výhodněji s Prague Golf Card 2025 a zapojte se do soutěže o skvělé ceny!
Golf 09.10.2024

Odložené platby: Nová funkce v rezervačním portálu a aplikaci TeeTime

Milí golfisté, máme pro vás skvělou novinku! Nyní už nemusíte platit ihned při rezervaci, pokud si nejste jisti, že určitě půjdete hrát. Máte 48 hodin na změnu plánu bez finančních závazků. Jakmile jednou ověříte kartu, další rezervace budou o to rychlejší.

Odložené platby: Nová funkce v rezervačním portálu a aplikaci TeeTime
Golf 09.10.2024

První ročník soutěže Golfové stezky přepisuje historii s neuvěřitelnými zážitky a soubojem titánů

S koncem léta jsme úspěšně završili první ročník Golfových stezek, největší golfovou soutěž, která přilákala přes 11 000 hráčů, kteří hráli na 61 hřištích v Česku, na Slovensku a v zahraničí. Tento pilotní projekt spojil golfisty a umožnil jim zažít nejen nezapomenutelné okamžiky, ale také...

První ročník soutěže Golfové stezky přepisuje historii s neuvěřitelnými zážitky a soubojem
Golf 04.09.2024

Věděli jste, že i luxusní hodinky mohou nabízet funkce, které vám zlepší hru na každé jamce?

Hledáte chytré hodinky, které vám poskytnou mnohem víc než jen sledování kroků? Seznamte se s Garmin MARQ 2 Golfer – kombinací špičkového designu a pokročilých golfových funkcí. Přečtěte si, jak mohou hodinky nejen zvýšit úroveň vaší hry, ale také vás stylově reprezentovat mimo golfové hřiště....

Věděli jste, že i luxusní hodinky mohou nabízet funkce, které vám zlepší hru na každé jamc
Společnost

TeeTime SE

IČO: 24236381
se sídlem
Štětkova 1638/18, Nusle, 140 00 Praha 4
zapsaná v obchodním rejstříku vedeném u Městského soudu v Praze, oddíl H, vložka 840

© 2024 - TeeTime SE - Golfový portál, všechna práva vyhrazena

V případě, že dojde mezi námi a spotřebitelem ke vzniku spotřebitelského sporu z kupní smlouvy nebo ze smlouvy o poskytování služeb, který se nepodaří vyřešit vzájemnou dohodou, může spotřebitel podat návrh na mimosoudní řešení takového sporu určenému subjektu mimosoudního řešení spotřebitelských sporů, kterým je Česká obchodní inspekce Ústřední inspektorát – oddělení ADR, Štěpánská 15, 120 00, Praha 2. Email: adr@coi.cz, Web: adr.coi.cz. Spotřebitel může využít rovněž platformu pro řešení sporů online, Která je zřízena Evropskou komisí na adrese http://ec.europa.eu/consumers/odr/.

Abychom dosáhli ještě lepšího odpalu, rádi bychom pracovali s cookies.   Více informací