Loading...

4 nejdůležitější aspekty golfového švihu - Golfová akademie Šideri Váňové 11. díl

Kdybyste měli myslet na 1 jedinou věc při hře, co by to bylo? Šideri se s vámi podělila o její zkušenost v novém díle golfové akademie. Získejte návod na úspěšný švih a hru na hřišti ve 4 krocích.

4 nejdůležitější aspekty golfového švihu - Golfová akademie Šideri Váňové 11. díl

V posledním díle seriálu BMW TIME vám Šideri odpověděla na otázku “Co je nejdůležitější v golfovém švihu” V tomto článku najdete nejen shrnutí, ale bližší insight z vlastní zkušenosti profesionální hráčky a trenéry.

“Kdybych to měla shrnout, v golfovém švihu jsou 4 nejdůležitější věci.” První 3 tvoří 50% úspěchu, že ránu trefíte kvalitně.

  • správné postavení
  • pozice těla
  • grip

Čtvrtý aspekt úspěšného švihu je zároveň nejdůležitější, a to z toho důvodu, že můžete mít dokonalý švih, ale bez něj byste nikdy nedosáhli dobrého výsledku. Samozřejmě se jedná o:

  • tempo

Sama Šideri, ze zkušenosti svých turnajů i tréninků s golfisty doplňuje, že toto platí speciálně na hřišti, kde se nemůžete soustředit na švih, ale focus na tempo je v ten moment klíčový k úspěchu vaší hry.

Nakonec bychom neměli zapomenout ani na správné míření. Toto platí speciálně pro hru na hřišti. Špatné míření nám totiž dokáže rozbít celý švih, přestože můžeme mít dobré tempo. Se správným mířením se můžete také vyvarovat chyb ve švihu.

Tímto dílem se nám celá první edukační série s Šideri Váňovou blíží do konce. Nezapomeňte, že všechny její díly se skvělými insighty můžete najít nejen na TeeTime Blogu, ale také na našem YouTube kanále, takže se k nim můžete kdykoliv vrátit. Sami jsme si spoustu epizod zhlédli víckrát a objevili nové a nové tipy. Už teď vám prozradíme, že se můžete těšit na další obsah. Nezapomeňte nás proto sledovat a odebírat TeeTime News pro nejčerstvější novinky z golfu.

Chci dostávat novinky ze světa golfu

Další čtení

Golf 10.10.2024

Zahrajte si golf výhodněji s Prague Golf Card 2025 a zapojte se do soutěže o skvělé ceny!

Golfisté a milovníci golfu, připravte se na skvělou příležitost! Oblíbená Prague Golf Card (PGC) na rok 2025 vám umožní si zahrát na 4 mistrovských hřištích v Praze a okolí výhodněji, a navíc s ní můžete nyní vyhrát další zdarma nebo extra fee na vašich oblíbených hřištích, pokud ji stihnete...

Zahrajte si golf výhodněji s Prague Golf Card 2025 a zapojte se do soutěže o skvělé ceny!
Golf 09.10.2024

Odložené platby: Nová funkce v rezervačním portálu a aplikaci TeeTime

Milí golfisté, máme pro vás skvělou novinku! Nyní už nemusíte platit ihned při rezervaci, pokud si nejste jisti, že určitě půjdete hrát. Máte 48 hodin na změnu plánu bez finančních závazků. Jakmile jednou ověříte kartu, další rezervace budou o to rychlejší.

Odložené platby: Nová funkce v rezervačním portálu a aplikaci TeeTime
Golf 09.10.2024

První ročník soutěže Golfové stezky přepisuje historii s neuvěřitelnými zážitky a soubojem titánů

S koncem léta jsme úspěšně završili první ročník Golfových stezek, největší golfovou soutěž, která přilákala přes 11 000 hráčů, kteří hráli na 61 hřištích v Česku, na Slovensku a v zahraničí. Tento pilotní projekt spojil golfisty a umožnil jim zažít nejen nezapomenutelné okamžiky, ale také...

První ročník soutěže Golfové stezky přepisuje historii s neuvěřitelnými zážitky a soubojem
Golf 04.09.2024

Věděli jste, že i luxusní hodinky mohou nabízet funkce, které vám zlepší hru na každé jamce?

Hledáte chytré hodinky, které vám poskytnou mnohem víc než jen sledování kroků? Seznamte se s Garmin MARQ 2 Golfer – kombinací špičkového designu a pokročilých golfových funkcí. Přečtěte si, jak mohou hodinky nejen zvýšit úroveň vaší hry, ale také vás stylově reprezentovat mimo golfové hřiště....

Věděli jste, že i luxusní hodinky mohou nabízet funkce, které vám zlepší hru na každé jamc
Společnost

TeeTime SE

IČO: 24236381
se sídlem
Štětkova 1638/18, Nusle, 140 00 Praha 4
zapsaná v obchodním rejstříku vedeném u Městského soudu v Praze, oddíl H, vložka 840

© 2024 - TeeTime SE - Golfový portál, všechna práva vyhrazena

V případě, že dojde mezi námi a spotřebitelem ke vzniku spotřebitelského sporu z kupní smlouvy nebo ze smlouvy o poskytování služeb, který se nepodaří vyřešit vzájemnou dohodou, může spotřebitel podat návrh na mimosoudní řešení takového sporu určenému subjektu mimosoudního řešení spotřebitelských sporů, kterým je Česká obchodní inspekce Ústřední inspektorát – oddělení ADR, Štěpánská 15, 120 00, Praha 2. Email: adr@coi.cz, Web: adr.coi.cz. Spotřebitel může využít rovněž platformu pro řešení sporů online, Která je zřízena Evropskou komisí na adrese http://ec.europa.eu/consumers/odr/.

Abychom dosáhli ještě lepšího odpalu, rádi bychom pracovali s cookies.   Více informací