Loading...

Nejlepší členství pro rok 2024 v Jihočeském kraji

  • Golf
  •  / 16.01.2024

Jihočeská příroda je unikátní, krásná a golfová hřiště taktéž. Procházíte se přírodou, mezi stromy, dýcháte čerstvý vzduch, posilujete své zdraví a u toho v tom nejlepším případě podáváte ty nejlepší golfové výkony. A pokud se ty zrovna nepovedou, stejně víte, že vám hra něco přinesla. Pohyb na čerstvém vzduchu a zlepšenou kondici a imunitu.

Vyberte si z budget členství, Zlaté střední cesty, nebo VIP členství.

Budget členství

Prácheňský golfový klub (Písek Kestřany) – vhodná volba pro udržovací členství

Do budget členství jsme na rok 2024 vybrali členství v Prácheňském golfovém klubu (Písek Kestřany), které je nejvhodnější pro dva členy rodiny, nebo jednotlivce.

Za 4900 Kč si můžete pořídit Play členství se 3 hrami, přičemž z toho jednu hru si můžete zahrát od pondělí do neděle a dvě od pondělí do pátku.

Pracháreňský golfový klub - členství

Zdroj: Písek Kestřany

Výhody

  • Nádherné výhledy do okolí.
  • Hřiště bývá pravidelně v dobré kondici.

Nevýhody:

  • Hřiště je kopcovité, ale krásné.
  • Zapeklité jamky, které přes doglegy dokáží potrápit, ale kdo je zvládne, třeba i časem, ten je frajer.

Zlatá střední cesta

Golf Club Český Krumlov – pro hráče, co chtějí hodně hrát a optimalizovat své golfové výdaje

Hřiště v Českém Krumlově nesedne každému, někteří jsou z něj velmi pozitivně unešeni, jiní už méně. Je to věc názoru. Přesto zaslouží doporučení pro nadšence, kteří chtějí hodně hrát a přitom se finančně nezruinovat. Z členství můžeme nejvíc doporučit Klubové členství za 12 000 Kč, které je nejvhodnější pro hráče, co mohou hrát přes týden a o víkendu jim nevadí hrát až po 13. hodině. Což po této hodině v pohodě zvládnete projít celou osmnáctku.

Za pozornost určitě stojí i opravdové a velmi lákavé slevy na partnerských hřištích. V celém měsíci květnu můžou řádní členové klubu hrát v Golfclubu Pfarrkirchen im Mühlviertel zdarma. Po celé září můžou řádní členové klubu hrát v GC Böhmerwald v Rakousku. Dále středy v srpnu v GC Mnich a Nová Bystřice a středy v červnu v GC Písek Kestřany ad.

Zdroj: Golf Club Český Krumlov

Výhody

  • Pěkná cena Klubového členství pro neomezenou hru od pondělí do pátku a o víkendu a svátcích od 13.00.
  • Možnost půjčení buggy za levnější peníze než na mnoha jiných hřištích. Doporučujeme ji využít. Za 600 Kč u Klubového členství za 12 000 Kč, u Premium členství za 30 000 Kč je zdarma 1x denně.
  • Velmi pěkné a výhodné slevy na hřiště, obzvláště v zahraničí na partnerských hřištích. V určité měsíce mají řádní členové kompletní fee zadarmo na několika hřištích. Doporučujeme se na to podívat a objevovat díky Golf Clubu Český Krumlově i jiná hřiště v hlavní sezóně.

Nevýhody:

  • Na některých jamkách hrajete přes horizont, nemusíte vidět pořádně na green, kde ještě mohou být hráči. Je potřeba opatrnost.
  • Na 2. jamce může opatrným hráčům vadit nechráněný dům, před kterým je green, na který hrajete z kopce. Hlavně ho netrefit!

Golfový Klub Hluboká nad Vltavou – Výhodné pro golfisty, co už mají plné členství jinde

Golfový Klub Hluboká nad Vltavou nabízí kromě klasických členství i tzv. Druhočlenství za 13 900 Kč, které je skvělé pro hráče, kteří již mají plné členství jinde, ale chtějí si užívat neomezenou hru na hřišti v Hluboké nad Vltavou a cestovat za golfem po ČR i do zahraničí, kde využijí slevy na více jak 60 partnerských hřištích až 50 %.

Pokud byste uvažovali o Plném individuálním členství za 21 900 Kč můžete taktéž využít slevy na více jak 60 partnerských hřištích v ČR a zahraničí až 50 %. A jako bonus získáte dle hřiště neomezenou volná hru na 14 partnerských hřištích v Čechách, na Slovensku, v Rakousku, Německu a ve Španělsku (CZ – PilsnerGolf Resort Hořehledy, GC Telč, Golfresort Monachus / SK – GC Welten / AT – GC Weitra, GC Böhmerwald, GC Kremstal, GC St. Oswald, GC Linzer Luftenberg, GC Laab im Walde, GC Über den Dächern von Passau, GC Drautal / Berg / DE – GC am Nationalpark Bayerischer Wald / ESP – Real Club de Golf de Tenerife).

Zdroj: Golf Klub Hluboká nad Vltavou

Výhody

Nevýhody:

  • Spousta vody, dostatek míčků v bagu je velmi žádoucí!
  • Pro využití Druhočlenství je nutné mít zaplacené plné členství v jiném klubu.

VIP členství

Golf Club Mnich – Pro milovníky krásy přírody jižních Čech a dokonale upraveného hřiště

Malebné hřiště v jižních Čechách si velmi snadno oblíbíte. Ať už je počasí jakékoli, přivítá vás vždy dokonale upravené hřiště. Všechna čest greenkeeperům. A ta příroda? Krásná. Hřiště je do ní citlivě zasazeno. Na Mnich se chodí hra užít. Ideální je si na ni vynahradit dostatek času, třeba o víkendu. Přes pracovní den si můžete zahrát na prvním veřejném hřišti v České republice na Nové Bystřici. Za hodinu a půl můžete mít odehráno i s vyšším handicapem.

Z členství doporučíme to s názvem Resort27 za 20 900 Kč (vstupní poplatek 4700 Kč). V případě páru platí každý z vás 17 500 Kč (vstupní poplatek u obou 4700 Kč). Můžete si poté neomezeně zahrát na osmnáctijamkovém hřišti Mnich a na devítce Nová Bystřice. Získáte i slevy na více jak 30 partnerských hřištích a hrát na dolnorakouských hřištích s až 50% slevou atd.

Při včasné platbě do 29. 2. 2024 (neplatí pro junior členství) získáte ještě několik bonusů jako voucher na hřiště, buggy, slevu pro hosta, atd.

Golf Club Mnich

Zdroj: Golf Club Mnich

Výhody

  • Hřiště je vždy v perfektní kondici. Milé překvapení, a to nehledě na počasí (včetně podzimu, deště apod.).
  • Na hřišti je vidět každodenní snaha týmu greenkeeperů. Jen v roce 2023 proběhlo pár pěkných vizuálních změn, kterých si můžete povšimnout hned na odpališti jedničky.
  • Vždy milá a vstřícná paní na recepci, která dělá jen dobrou vizitku hřišti.

Nevýhody:

  • Pro Pražany je hřiště daleko. Jihočeši si ho můžou využívat do sytosti.

Golf Klub Čertovo břemeno – Romantika pro zamilované i hřiště pro golfové srdcaře

Golf Klub Čertovo Břemeno (GKCB) není klubem jen pro vybranou společnost, ale pro všechny milovníky golfu, kteří propadli golfu. Čertovo Břemeno je pro srdcaře, které golf hlavně baví a mají ho rádi. A tak se k nim staví i lidé z Čertova Břemena. S otevřenou náručí.

Dospělý zaplatí za řádné členství 20 000 Kč (18 000 Kč při platbě do 31. 1. 2024). A pak už může na hřišti hrát neomezeně. Senioři a studenti zaplatí 17 000 Kč (15 000 Kč při platbě do 31. 1. 2024). Děti do 18 let řádných členů jen 4000 Kč. Přihláška do klubu zde.

Golf Klub Čertovo břemeno

Zdroj: Golfový klub Čertovo břemeno

Výhody

  • Driving range je hned před klubovnou. Super pro kafíčko při hře, nebo hlídání trénujících dětí.
  • Pěkné hřiště v romantické a pestré přírodě České Sibiře.
  • Slevy pro řádné členy GKCB na několika hřištích.

Nevýhody:

  • Řádně kopcovité hřiště.
Nejlepší členství pro rok 2024 v Jihočeském kraji

Další čtení

Golf 29.08.2024

Česká revoluce v golfových vozících

Golf už dávno není jen o hře samotné. Je to o zážitku, pohodlí a technologiích, které posouvají hranice. Golfové vozíky od Golf Geum Technology, pod vedením vizionáře Filipa Bubrleho, přinášejí do světa golfu zcela novou dimenzi. S dálkovým ovladačem, ekologickým motorem a promyšleným designem...

Česká revoluce v golfových vozících
Golf 15.08.2024

Co spojuje olympijské vítěze, agenta 007 a světový golf? OMEGA odhaluje tajemství své ikonické preciznosti

Pokud jste letos sledovali olympijské hry v Paříži, museli jste zaregistrovat značku OMEGA, která je oficiální časomírou olympijských her už od roku 1932. Z její dílny vzešly dnes už neodmyslitelné technologie, jako elektronická startovací pistole, startovní bloky v atletice, fotoelektrické...

Co spojuje olympijské vítěze, agenta 007 a světový golf? OMEGA odhaluje tajemství své ikon
Golf 31.07.2024

Jak vám mohou pomoci vlastnosti získané hrou golfu při investování?

Golf a investování mají společného víc, než je na první pohled patrné. A zdaleka nejde jen o to, že hřiště bývá občas zároveň místem pro obchodní jednání. Golfisté i investoři totiž k úspěchu potřebují podobné vlastnosti. Přečtěte si, které to jsou!

Jak vám mohou pomoci vlastnosti získané hrou golfu při investování?
Golf 11.07.2024

5 nejoblíbenějších golfových zájezdů ze zkušenosti (nejen) hráček Snail Travel

Chystáte se na dovolenou do zahraničí a rádi byste ji spojili s golfem? Podívejte se, jaké golfové destinace doporučují osobně hráčky z cestovní kanceláře Snail Travel. Není náhoda, že tyto destinace patří mezi nejoblíbenější … Nejvyšší čas nasbírat inspiraci na vaši dovolenou. A také...

5 nejoblíbenějších golfových zájezdů ze zkušenosti (nejen) hráček Snail Travel
Společnost

TeeTime SE

IČO: 24236381
se sídlem
Štětkova 1638/18, Nusle, 140 00 Praha 4
zapsaná v obchodním rejstříku vedeném u Městského soudu v Praze, oddíl H, vložka 840

© 2024 - TeeTime SE - Golfový portál, všechna práva vyhrazena

V případě, že dojde mezi námi a spotřebitelem ke vzniku spotřebitelského sporu z kupní smlouvy nebo ze smlouvy o poskytování služeb, který se nepodaří vyřešit vzájemnou dohodou, může spotřebitel podat návrh na mimosoudní řešení takového sporu určenému subjektu mimosoudního řešení spotřebitelských sporů, kterým je Česká obchodní inspekce Ústřední inspektorát – oddělení ADR, Štěpánská 15, 120 00, Praha 2. Email: adr@coi.cz, Web: adr.coi.cz. Spotřebitel může využít rovněž platformu pro řešení sporů online, Která je zřízena Evropskou komisí na adrese http://ec.europa.eu/consumers/odr/.

Abychom dosáhli ještě lepšího odpalu, rádi bychom pracovali s cookies.   Více informací