Loading...

Nejlepší členství pro rok 2024 v Karlovarském kraji

  • Golf
  •  / 16.01.2024

Karlovarský kraj je nejen krajem termální přírodních pramenů a lázeňství, ale také tradičních golfových hřišť, která vás přenesou do starých časů, kdy byl golf ještě sportem pro vybranou společenskou smetánku. Tyto časy jsou už pryč a s ní i uzavřenost golfových hřišť. A golf se stal společensky i cenově dostupnější než v minulém století.

Vyberte si z budget členství, Zlaté střední cesty, nebo VIP členství.

Budget členství

Golf Areál Luby – Výhodné rodinné členství

Devítijamkový Golf Areál Luby se nachází mezi Chebem, Františkovými Lázněmi a Sokolovem. Rodinná atmosféra a panoramatické výhledy vás uchvátí a hra vám uteče velmi rychle. Příjemnou devítku si zahrajete i pod 2 hodiny. V areálu nechybí ani celoročně otevřená driving range, cvičný putting a chipping green. Hřiště vítá jak golfové začátečníky, tak pokročilé hráče.

Nejvýhodnější členství je pro rodinu za 10 890 Kč, a to pro 2 dospělé a 2 děti s neomezeným fee a bez vstupních poplatků. (V případě členství pro jednoho dospělého se platí 8250 Kč s jednorázovým vstupním poplatkem 1000 Kč.) Členství Junior je do 18 let a v něm má vaše dítě možnost využívat za 2100 Kč nejen neomezenou hru po celý rok, ale mít i tréninky 1x týdně pod vedením PRO trenéra. A to se vyplatí.

Golf Areál LubyGolf Areál LubyGolf Areál Luby

Zdroj: Golf Areál Luby

Výhody:

  • Rodinná atmosféra.
  • Zvýhodněné rodinné členství, dále členství pro děti a seniory.

Nevýhody:

  • Dospělý v rámci klasického členství platí na devítku více, na druhou stranu to odpovídá inflaci.
  • Pouze devítijamkové hřiště.

Zlatá střední cesta

Golf Club Františkovy Lázně – Zkušební členství za pěkné peníze a děti skoro zadarmo

Hřiště Golf Resortu Františkovy Lázně (Hazlov) si vůbec nezadá s kvalitou rakouských a německých hřišť. Osmnáctijamkové sportovní a náročné hřiště je zasazené do prostředí přírodní rezervace povodí Ohře. Leží v bezprostřední blízkosti lázeňského města Františkovy Lázně. Na hřišti vás čeká několik přirozeně vtělených vodních překážek a vzrostlých stromů listnatých lesů podél hřiště. Vzhledem k náročnosti hřiště, jeho délce, vzdálenosti mezi greeny a odpališti se vůbec neostýchejte vzít si s sebou na hru buggy.

Golf Club Františkovy Lázně nabízí novým hráčům zkušební členství za 4500 Kč (3500 Kč roční poplatek a 1000 Kč klubový poplatek). Děti do 15 let platí pouze 450 Kč klubový poplatek (bez ročního poplatku). Za klasické (19 500 Kč), či rodinné členství (34 000 Kč) se platí na hřištích obvyklejší částka, která však patří spíš k těm nižším.

Zajímavostí je Druhé členství, ve kterém platíte podle vzdálenosti vašeho domovského hřiště.

Golf Club Františkovy Lázně

Zdroj: Golf Club Františkovy Lázně

Výhody:

  • Možnost půjčení buggy. Doporučujeme využít.
  • Zkušební členství za velmi pěknou cenu.
  • Netradiční členství (jako druhotné) podle vzdálenosti.
  • Děti pod 15 let platí pouze 450 Kč za rok.

Nevýhody:

  • Na hru si vyhraďte dostatek času. I míčků.

VIP členství

Golf Resort Karlovy Vary (GCKV) – V roce 2024 neplatíte při vstupu do klubu green fee, pouze vstupní poplatek!

Kdo nikdy neslyšel o hřišti v Karlových Varech? Původní golfový klub byl založen v roce 1904 spolu s devítijamkovým hřištěm. V roce 1933 bylo postaveno nynější osmnáctijamkové legendární mistrovské hřiště, který se může pochlubit bohatou historií s návštěvou mnoha celebrit.

Hřiště v Karlových Varech patří mezi nejstarší hřiště ve střední Evropě a vy si na něm můžete letos v rámci oslav 120. výročí založení klubu zahrát jako nový člen bez hracího poplatku. Pouze zaplatíte vstupní poplatek 20 000 Kč v případě dospělého, 10 000 Kč za dítě do 18 let. A to je velmi pěkná cena, když si vezmete v porovnání s podobnými typy hřišť, které požadují vstupní poplatek i nad 200 000 Kč, ale to není případ Karlových Varů. Po zaplacení 20 000 Kč pak hrajete na hřišti už neomezeně. Ale pozor! Nabídka je omezena pouze pro prvních 120 členství! Tak ji nepromeškejte.

Golf Resort Karlovy Vary

Zdroj: Golf Resort Karlovy Vary

Klubové poplatky pro stávající členy na rok 2024:

Dospělý člen: 18000 Kč
Důchodce: 14000 Kč
Nad 75 let: 7000 Kč
Děti do 18 let: 1500 Kč
Studenti od 18 do 26 let: 5000 Kč

Výhody:

  • Velmi pěkné zázemí hřiště. Klubovna hřiště byla v roce 1999 prohlášena stavbou roku.
  • Součástí klubovny je restaurace, jejíž služby poskytuje Grand Hotel Pupp Karlovy Vary.
  • Poslední jamka končí před klubovnou, kde se můžete předvést před terasou místních členů, pokud se vám to nepovedlo na první jamce, na kterou je z terasy klubovny také velmi dobře vidět.

Nevýhody:

  • Hřiště je velmi oblíbené místními i zahraničními turisty, takže můžete mít problém zaparkovat.
  • 18. jamka je velmi úzká i z dámských odpališť, o pánských odpalištích ani nemluvě.
  • Hřiště je dlouhé. Vyhraďte si na něj dostatek času. Driving range je od klubovny daleko.
Nejlepší členství pro rok 2024 v Karlovarském kraji

Další čtení

Golf 29.08.2024

Česká revoluce v golfových vozících

Golf už dávno není jen o hře samotné. Je to o zážitku, pohodlí a technologiích, které posouvají hranice. Golfové vozíky od Golf Geum Technology, pod vedením vizionáře Filipa Bubrleho, přinášejí do světa golfu zcela novou dimenzi. S dálkovým ovladačem, ekologickým motorem a promyšleným designem...

Česká revoluce v golfových vozících
Golf 15.08.2024

Co spojuje olympijské vítěze, agenta 007 a světový golf? OMEGA odhaluje tajemství své ikonické preciznosti

Pokud jste letos sledovali olympijské hry v Paříži, museli jste zaregistrovat značku OMEGA, která je oficiální časomírou olympijských her už od roku 1932. Z její dílny vzešly dnes už neodmyslitelné technologie, jako elektronická startovací pistole, startovní bloky v atletice, fotoelektrické...

Co spojuje olympijské vítěze, agenta 007 a světový golf? OMEGA odhaluje tajemství své ikon
Golf 31.07.2024

Jak vám mohou pomoci vlastnosti získané hrou golfu při investování?

Golf a investování mají společného víc, než je na první pohled patrné. A zdaleka nejde jen o to, že hřiště bývá občas zároveň místem pro obchodní jednání. Golfisté i investoři totiž k úspěchu potřebují podobné vlastnosti. Přečtěte si, které to jsou!

Jak vám mohou pomoci vlastnosti získané hrou golfu při investování?
Golf 11.07.2024

5 nejoblíbenějších golfových zájezdů ze zkušenosti (nejen) hráček Snail Travel

Chystáte se na dovolenou do zahraničí a rádi byste ji spojili s golfem? Podívejte se, jaké golfové destinace doporučují osobně hráčky z cestovní kanceláře Snail Travel. Není náhoda, že tyto destinace patří mezi nejoblíbenější … Nejvyšší čas nasbírat inspiraci na vaši dovolenou. A také...

5 nejoblíbenějších golfových zájezdů ze zkušenosti (nejen) hráček Snail Travel
Společnost

TeeTime SE

IČO: 24236381
se sídlem
Štětkova 1638/18, Nusle, 140 00 Praha 4
zapsaná v obchodním rejstříku vedeném u Městského soudu v Praze, oddíl H, vložka 840

© 2024 - TeeTime SE - Golfový portál, všechna práva vyhrazena

V případě, že dojde mezi námi a spotřebitelem ke vzniku spotřebitelského sporu z kupní smlouvy nebo ze smlouvy o poskytování služeb, který se nepodaří vyřešit vzájemnou dohodou, může spotřebitel podat návrh na mimosoudní řešení takového sporu určenému subjektu mimosoudního řešení spotřebitelských sporů, kterým je Česká obchodní inspekce Ústřední inspektorát – oddělení ADR, Štěpánská 15, 120 00, Praha 2. Email: adr@coi.cz, Web: adr.coi.cz. Spotřebitel může využít rovněž platformu pro řešení sporů online, Která je zřízena Evropskou komisí na adrese http://ec.europa.eu/consumers/odr/.

Abychom dosáhli ještě lepšího odpalu, rádi bychom pracovali s cookies.   Více informací