Loading...

Nejlepší členství pro rok 2024 v Libereckém kraji

  • Golf
  •  / 17.01.2024

Liberecký kraj si zamilujete. Hory, čerstvý vzduch a sportovní typ hřišť, které jen čekají na hráče, kteří na nich zahrají skvělé výsledky. Obtížný terén, stoupání, či délka jamek a rychlé velké greeny jsou typické pro mnoho hřišť v Libereckém kraji a stejně tak dokáží potrápit. Pro zkušené hráče s dobrou kondicí, kteří jsou zvyklí na tento typ sportovních hřišť, to však není žádný problém.

Vyberte si z budget členství, Zlaté střední cesty, nebo VIP členství.

Budget členství

Golf Club Česká Lípa – Výhodné Rodinné členství

Hřiště v České Lípě vás pokaždé překvapí. Od skvělého maršála, který strategicky čeká při turnaji na druhé jamce, aby vám pomohl najít ztracené míče a zrychlil tak turnaj, nebo délka jamek, které minule “nebyly přece tak dlouhé”. Ale byly, to jen si hráči odnáší z České Lípy dobrý pocit, a to nehledě na výsledek. Jednou můžete zahrát jen 20 STB, podruhé 47 STB, i to se zde děje. Tak se toho nezalekněte a pokuste se zahrát ten nejlepší možný výsledek.

Golf Club Česká Lípa nabízí mnoho druhů členství. Jako dospělý zaplatíte za roční fee 16 500 Kč. Pokud byste ale stal doživotním členem, platíte už o trochu méně, 14 000 Kč a “vstupní poplatek” (v tabulce jako doživotní řádné členství) 12 000 Kč. Tento poplatek patří k nižším vstupním poplatkům u klubů, které je vybírají. Senioři, děti a studenti do 26 let mají 50% slevu na tento poplatek.

Zajímavostí je i Rodinné členství za 26 000 Kč pro 2 dospělé a 1 dítě a za 30 000 pro 2 dospělé a 2 děti. Takže pokud chcete hrát jako celá rodina golf, třeba o víkendech a trávit tak společný čas, toto členství je dobrou volbou pro vás.

Golf Club Česká Lípa

Zdroj: Golf Club Česká Lípa

Výhody:

  • Zkušený a pomáhající maršál.
  • Pěkné hřiště.

Nevýhody:

  • Některé jamky jsou delší.
  • Míčky jsou na fairwayích a mimo ně hůře vidět, a to obzvláště na podzim.

Zlatá střední cesta

Královský Golf Club Malevil – Možnost neomezené buggy

Herně obtížnější hřiště Královského Golf Clubu Malevil se nachází v Lužických horách. Nabízí všechno pro dobrý trénink, od driving range s krytým odpalištěm a možností odpalování z trávy, putting & chipping green i malou akademii o dvou jamkách. Samotné hřiště pak nabízí krásné výhledy na okolní kopce, zajímavý design jamek a přirozené přírodní překážky, které dají zabrat i náročným golfistům.

Malevil nabízí kromě golfového hřiště i velké společenské a další sportovní vyžití. Od bowlingu, wellness, koní, lanového centra, malé ZOO pro děti, tenisových kurtů, plážového volejbalu, squashe až po půjčovnu kol.

Za nejzajímavější nám přijde VIP členství za 24 500 Kč (ve věku od 19 do 30 let a nad 60 let máte VIP členství za 20 500 Kč), ve kterém máte možnost nejen neomezené hry, driving range, ale i neomezené buggy

Královský Golf Club Malevil

Zdroj: Královský Golf Club Malevil

Výhody:

  • Možnost neomezené buggy.
  • Slevy až 50 % na více jak 70 hřištích v České republice, Slovensku, Německu, Polsku a Rakousku (viz. partnerská hřiště). Sleva 10 % v restauraci a 10 % do wellness centra ad.
  • Hodně dalších aktivit, které zabaví i negolfovou rodinu.

Nevýhody:

  • Náročné hřiště, buggy se vám na něm bude hodit.

VIP členství

Golf Club Ypsilon – Pro golfem zapálené, sportovní hráče. Ypsilonka

Golfové hřiště Ypsilon je malebné hřiště v krajině bez žádných silnic a sloupů elektrického vedení. Jen vy, vaše hra a krásná příroda lesy a kopci s výhledem na Ještěd.

Hned první jamka působí náročně, je z prudkého kopce, ale není se čeho lekat. Dobrý výsledek je celkem pravděpodobný. U druhé jamky už bude hrát roli, zda víte, kde je green a jakou strategii zvolíte. O každé jamce by se dalo vyprávět hodiny. Golfové hřiště Ypsilon vytváří zážitky, které si budete pamatovat.

Přestože se jedná o TOP hřiště, ceny členství tomu v porovnání s jinými resorty vůbec neodpovídají. Pro golfové hráče je to velmi příznivá zpráva. Na hřiště může každý a i v klubovně potkáte jen samé golfové nadšence, byť občas i nějakou tu slavnou osobnost.

Roční členství stojí pro dospělého 16 000 Kč a poplatkem za členství 4000 Kč za rok. Možnost je desetileté, nebo celoživotní členství, kde je jednorázový poplatek 30 000 Kč, nebo 60 000 Kč a poté snížená cena 15 000 Kč při desetiletém členství a 14 000 Kč při celoživotním členství. Děti do 15 let platí celkem 1500 Kč ročně.

Golf Club Ypsilon

Zdroj: Golf Club Ypsilon

Výhody:

  • Krásná příroda.
  • Standardně upravené hřiště, které je v kondici, včetně greenů a samozřejmě i fairwayí.
  • Možnost netradičního ubytování na hausbótech přímo na hřišti, které rádi využijí i místní.
  • Hřiště Ypsilon Golf Liberec bylo a je dějištěm prestižních evropských golfových tour, ke kterým patří EPD Tour (2007), Challenge Tour (2008), Pro Golf Tour (2016, 2017, 2018, 2019) a roce 2012 hostili Akademické mistrovství světa v golfu.
  • Golfové hřiště Ypsilon získalo několik ocenění.

Nevýhody:

  • Kopcovitý terén, který provětrá vaši fyzičku. (Možnost půjčení buggy.)
  • Poplatek (vstupní), který však vyrovnává cenu celoročního green fee. A v porovnání s jinými hřišti i z jiných krajů se jedná stále o levnější celkovou částku, a to i ve vztahu ke kvalitě hřiště.
Nejlepší členství pro rok 2024 v Libereckém kraji

Další čtení

Golf 29.08.2024

Česká revoluce v golfových vozících

Golf už dávno není jen o hře samotné. Je to o zážitku, pohodlí a technologiích, které posouvají hranice. Golfové vozíky od Golf Geum Technology, pod vedením vizionáře Filipa Bubrleho, přinášejí do světa golfu zcela novou dimenzi. S dálkovým ovladačem, ekologickým motorem a promyšleným designem...

Česká revoluce v golfových vozících
Golf 15.08.2024

Co spojuje olympijské vítěze, agenta 007 a světový golf? OMEGA odhaluje tajemství své ikonické preciznosti

Pokud jste letos sledovali olympijské hry v Paříži, museli jste zaregistrovat značku OMEGA, která je oficiální časomírou olympijských her už od roku 1932. Z její dílny vzešly dnes už neodmyslitelné technologie, jako elektronická startovací pistole, startovní bloky v atletice, fotoelektrické...

Co spojuje olympijské vítěze, agenta 007 a světový golf? OMEGA odhaluje tajemství své ikon
Golf 31.07.2024

Jak vám mohou pomoci vlastnosti získané hrou golfu při investování?

Golf a investování mají společného víc, než je na první pohled patrné. A zdaleka nejde jen o to, že hřiště bývá občas zároveň místem pro obchodní jednání. Golfisté i investoři totiž k úspěchu potřebují podobné vlastnosti. Přečtěte si, které to jsou!

Jak vám mohou pomoci vlastnosti získané hrou golfu při investování?
Golf 11.07.2024

5 nejoblíbenějších golfových zájezdů ze zkušenosti (nejen) hráček Snail Travel

Chystáte se na dovolenou do zahraničí a rádi byste ji spojili s golfem? Podívejte se, jaké golfové destinace doporučují osobně hráčky z cestovní kanceláře Snail Travel. Není náhoda, že tyto destinace patří mezi nejoblíbenější … Nejvyšší čas nasbírat inspiraci na vaši dovolenou. A také...

5 nejoblíbenějších golfových zájezdů ze zkušenosti (nejen) hráček Snail Travel
Společnost

TeeTime SE

IČO: 24236381
se sídlem
Štětkova 1638/18, Nusle, 140 00 Praha 4
zapsaná v obchodním rejstříku vedeném u Městského soudu v Praze, oddíl H, vložka 840

© 2024 - TeeTime SE - Golfový portál, všechna práva vyhrazena

V případě, že dojde mezi námi a spotřebitelem ke vzniku spotřebitelského sporu z kupní smlouvy nebo ze smlouvy o poskytování služeb, který se nepodaří vyřešit vzájemnou dohodou, může spotřebitel podat návrh na mimosoudní řešení takového sporu určenému subjektu mimosoudního řešení spotřebitelských sporů, kterým je Česká obchodní inspekce Ústřední inspektorát – oddělení ADR, Štěpánská 15, 120 00, Praha 2. Email: adr@coi.cz, Web: adr.coi.cz. Spotřebitel může využít rovněž platformu pro řešení sporů online, Která je zřízena Evropskou komisí na adrese http://ec.europa.eu/consumers/odr/.

Abychom dosáhli ještě lepšího odpalu, rádi bychom pracovali s cookies.   Více informací