Loading...

Nejlepší členství pro rok 2024 v Královéhradeckém kraji

  • Golf
  •  / 17.01.2024

Oproti jiným krajům, nemá ten Královéhradecký příliš velkou konkurenci. Přesto si můžete vybrat mezi budget členstvím, do kterého jsme dali tip na levné udržovací členství, nebo členství na velmi pěkném hřišti jako Zlatou střední cestu, či členství v Hradci Králové nabízející společenské vyžití a plno výhod.

Budget členství

Golfový klub Symbióza Nebeská Rybná – Bezkonkurenční cena udržovacího členství

Devítijamkové hřiště Nebeská Rybná se nachází v Orlických horách a je dobrou volbou pro začínající hráče, kteří chtějí v klidu potrénovat bez okolního ruchu a dalších desítek hráčů, kteří by je mohli znervóznit. Golfový klub nabízí driving range, půjčovnu golfového vybavení a prodejnu golfových potřeb. V Nebeské Rybné tedy najdete vše potřebné pro svou hru. Včetně certifikovaného ČGF trenéra. Hra je na hřišti navíc povolená i pro hráče bez Zelené karty.

Řádné členství stojí 4000 Kč, dětské do 15 let 1100 Kč a seniorské 3000 Kč. Udržovací členství je za bezkonkurenční cenu 1000 Kč, u dětí to je pouhých 100 Kč. Tento poplatek v případě udržovacího členství zahrnuje pouze registraci u ČGF.

Golfový klub Symbióza Nebeská Rybná

Zdroj: Golfový klub Symbióza Nebeská Rybná

Výhody:

  • Levné členství.
  • Hra bez Zelené karty. Hřiště je vhodné pro začínající hráče.

Nevýhody:

  • Pouze devět jamek.
  • Veřejné hřiště, které je zároveň výhodou pro nezkušené hráče.

Zlatá střední cesta

Golf Club Mladé Buky – Hory a pěkné hřiště, které vás ohromí

Golfové hřiště Mladé Buky je natolik krásné a s panoramatickými výhledy na Krkonoše, včetně Sněžky, že jeho pouhý popis nemůže být dostatečně vystihující. To musíte vidět. Na samotné hřiště vám doporučujeme vzít si buggy, ať vás kopcovitá osmnáctka příliš nezmůže.

Jako nový člen zaplatíte v roce 2024 za členství pouze 10 000 Kč. Takže první rok ušetříte 5500 Kč, které můžete utratit třeba v místním wellness, kde najdete bazén, vířivku a několik saun.

Golf Club Mladé Buky

Zdroj: Golf Club Mladé Buky

Výhody:

  • Udržované fairwaye a greeny.
  • Přátelské prostředí a vstřícný personál.
  • Zázemí klubovny nabízí wellness, včetně sauny, vířivky a bazénu.
  • Krásné hory, na které vidíte ze všech jamek.

Nevýhody:

  • Hřiště nabízí i akademii, která je spíše neudržovaná.
  • Kopcovitý terén. Doporučujeme buggy.

VIP členství

BICZ Park Golf (Hradec Králové) – Nechte se hýčkat

Můžeme vám doporučit Zlaté členství v BIZY Park Golfu v Hradci Králové. Cena je vyšší, ale výhody jsou tak bohaté, že si řeknete, že to za to stojí. Za 29 000 Kč u nového člena (24 990 Kč u stávajícího člena) získáte neomezené green fee na hřiště v Hradci Králové, neomezené míčky na driving range, které ocení hlavně častí hráči, kteří pravidelně trénují. 20% slevu v restauraci, 50% slevu pro hosty, 20 hodin na TrackManu/Garminu, což se hodí hlavně teď v zimě, mimo sezónu.

Dále 30% slevu na další hodiny na Trackmanu/Garminu, neomezená kávu v golfové klubovně, slevu 20 % na lekce s trenérem, zapůjčení automobilu Lexus na 6 dní ZDARMA, privátní degustaci s párováním jídla v baru Blanc de Noirs Wine Bar v hodnotě 5000 Kč, ubytování pro dva na 1 noc se snídaní v saunové zahradě SALORI v hodnotě 5500 Kč, masáž na 50 minut (v ceně jsou vstupy na ceremoniály ve dny, kdy jsou vypsané, vstupy do saun), degustační večeři pod vedením šéfkuchaře Jakuba Písaříka v hodnotě 2500 Kč pro předání zlatého členství konající se dne 7. března 2024, degustační večeři pod vedením šéfkuchaře Jakuba Písaříka v hodnotě 2500 Kč pro zlaté členy konající se dne 31. října 2024.

Jak vidíte, výhod Zlatého členství v BIZC Park Golfu v Hradci Králové je nepřeberně. Zasloužíte si to.

BICZ Park Golf

Zdroj: BICZ Park Golf

Výhody:

  • Rovinaté hřiště.
  • Společenské vyžití a množství výhod plynoucí z členství.

Nevýhody:

  • Vyšší cena.
  • Jedná se o devíti jamkové hřiště.
Nejlepší členství pro rok 2024 v Královéhradeckém kraji

Další čtení

Golf 29.08.2024

Česká revoluce v golfových vozících

Golf už dávno není jen o hře samotné. Je to o zážitku, pohodlí a technologiích, které posouvají hranice. Golfové vozíky od Golf Geum Technology, pod vedením vizionáře Filipa Bubrleho, přinášejí do světa golfu zcela novou dimenzi. S dálkovým ovladačem, ekologickým motorem a promyšleným designem...

Česká revoluce v golfových vozících
Golf 15.08.2024

Co spojuje olympijské vítěze, agenta 007 a světový golf? OMEGA odhaluje tajemství své ikonické preciznosti

Pokud jste letos sledovali olympijské hry v Paříži, museli jste zaregistrovat značku OMEGA, která je oficiální časomírou olympijských her už od roku 1932. Z její dílny vzešly dnes už neodmyslitelné technologie, jako elektronická startovací pistole, startovní bloky v atletice, fotoelektrické...

Co spojuje olympijské vítěze, agenta 007 a světový golf? OMEGA odhaluje tajemství své ikon
Golf 31.07.2024

Jak vám mohou pomoci vlastnosti získané hrou golfu při investování?

Golf a investování mají společného víc, než je na první pohled patrné. A zdaleka nejde jen o to, že hřiště bývá občas zároveň místem pro obchodní jednání. Golfisté i investoři totiž k úspěchu potřebují podobné vlastnosti. Přečtěte si, které to jsou!

Jak vám mohou pomoci vlastnosti získané hrou golfu při investování?
Golf 11.07.2024

5 nejoblíbenějších golfových zájezdů ze zkušenosti (nejen) hráček Snail Travel

Chystáte se na dovolenou do zahraničí a rádi byste ji spojili s golfem? Podívejte se, jaké golfové destinace doporučují osobně hráčky z cestovní kanceláře Snail Travel. Není náhoda, že tyto destinace patří mezi nejoblíbenější … Nejvyšší čas nasbírat inspiraci na vaši dovolenou. A také...

5 nejoblíbenějších golfových zájezdů ze zkušenosti (nejen) hráček Snail Travel
Společnost

TeeTime SE

IČO: 24236381
se sídlem
Štětkova 1638/18, Nusle, 140 00 Praha 4
zapsaná v obchodním rejstříku vedeném u Městského soudu v Praze, oddíl H, vložka 840

© 2024 - TeeTime SE - Golfový portál, všechna práva vyhrazena

V případě, že dojde mezi námi a spotřebitelem ke vzniku spotřebitelského sporu z kupní smlouvy nebo ze smlouvy o poskytování služeb, který se nepodaří vyřešit vzájemnou dohodou, může spotřebitel podat návrh na mimosoudní řešení takového sporu určenému subjektu mimosoudního řešení spotřebitelských sporů, kterým je Česká obchodní inspekce Ústřední inspektorát – oddělení ADR, Štěpánská 15, 120 00, Praha 2. Email: adr@coi.cz, Web: adr.coi.cz. Spotřebitel může využít rovněž platformu pro řešení sporů online, Která je zřízena Evropskou komisí na adrese http://ec.europa.eu/consumers/odr/.

Abychom dosáhli ještě lepšího odpalu, rádi bychom pracovali s cookies.   Více informací