Loading...

Nejlepší členství pro rok 2024 v kraji Vysočina

  • Golf
  •  / 17.01.2024

Golfová hřiště na Vysočině, tedy na pomezí Čech a Moravy, se rozprostírají v zachovalé krajině Českomoravské vrchoviny a většinou se jedná o menší hřiště, mající 6, nebo 9 jamek. Jedinou výjimkou je golfové hřiště Telč, které má 18 jamek. Některá hřiště jsou spíše na volné planině, jiná jsou v zalesněné krajině.

Vyberte si z budget členství, Zlaté střední cesty, nebo VIP členství.

Budget členství

Golf Jihlava – Trénovací prostor pro golfové nadšence

Golf Jihlava je menší hřiště s šesti jamkami, které vzniklo jako cvičná tréninková akademie v samém středu Českomoravské vrchoviny nad obcí Příseka nedaleko Jihlavy. Golfový areál disponuje také prostornou driving rangí, chipping a putting greenem a klubovnou s krásným výhledem.

Z členství v Golfu Jihlava si vybere každý. V Bronzovém členství za 3000 Kč máte míče za 1,50 Kč a akademii za 350 Kč. Ve Stříbrném členství míč za korunu a akademii za 200 Kč a ve Zlatém členství za 8000 Kč máte míče akademii zdarma. A u všech členství samozřejmě registraci v ČGF.

Golf Jihlava

Zdroj: Golf Jihlava

Výhody:

  • Levnější členství.
  • Dobrý prostor pro trénink.

Nevýhody:

  • Jedná se pouze o akademii, která má 6 jamek.

Zlatá střední cesta

Golf Club Svratka 1932 – Pěkné hřiště, které vás nadchne

Golf Club Svratka 1932 má bohatou historii, která začala v Brně, kde bylo prvních 6 jamek. Po delší odmlce obnovil klub svou činnost, nikoli v Brně, ale už ve Svratce. Hřiště má 9 jamek a myslíme, že vás okouzlí pěknou přírodou, kterou budete při odpalování míčků procházet, dýchat čerstvý vzduch a relaxovat.

Dospělý platí 10 000 Kč, důchodci 7000 Kč, studující 4000 Kč a žáci 1000 Kč.

Golf Club Svratka

Zdroj: Golf Club Svratka

Výhody:

Nevýhody:

  • Na devítku nepatří hřiště mezi nejlevnější, ale ani mezi nejdražší.

VIP členství

Golf Club Telč – Jediné osmnácti jamkové hřiště na Vysočině

Golf Club Telč nabízí na Vysočině jako jediný osmnácti jamkové hřiště. Hřiště Golf Resortu Telč je sportovní, pěkné hřiště uprostřed hlubokých lesů, jezer a rybníků. Příroda se vám tu bude zamlouvat. Nabízí i 2 cvičné greeny, pitching areu, cvičný bunker, driving range, půjčovnu golfových potřeb a klubovnu s restaurací, barem a terasou.

Noví členové v tzv. Prvočlenství zaplatí 15 000 Kč a získají neomezenou hru, zvýhodněnou cenu na tréninkové míče a buggy, slevu 50 % pro jednoho spoluhráče ve flightu a slevu na partnerských hřištích.

Řádné členství u dospělého je 19 900 Kč. U dětí do 10 let 3000 Kč, juniorů do 18 let 8000 Kč a seniorů na 65 let 16 900 Kč.

Golf Club Telč

Zdroj: Golf Resort Telč

Výhody:

  • Pěkné hřiště v přírodě rozléhající se na 70 hektarech plochy.
  • V dojezdové vzdálenosti od Telče (5 minut).
  • Na hřišti v minulosti každoročně probíhal celosvětový juniorský turnaj Faldo Series.

Nevýhody:

Nejlepší členství pro rok 2024 v kraji Vysočina

Další čtení

Golf 29.08.2024

Česká revoluce v golfových vozících

Golf už dávno není jen o hře samotné. Je to o zážitku, pohodlí a technologiích, které posouvají hranice. Golfové vozíky od Golf Geum Technology, pod vedením vizionáře Filipa Bubrleho, přinášejí do světa golfu zcela novou dimenzi. S dálkovým ovladačem, ekologickým motorem a promyšleným designem...

Česká revoluce v golfových vozících
Golf 15.08.2024

Co spojuje olympijské vítěze, agenta 007 a světový golf? OMEGA odhaluje tajemství své ikonické preciznosti

Pokud jste letos sledovali olympijské hry v Paříži, museli jste zaregistrovat značku OMEGA, která je oficiální časomírou olympijských her už od roku 1932. Z její dílny vzešly dnes už neodmyslitelné technologie, jako elektronická startovací pistole, startovní bloky v atletice, fotoelektrické...

Co spojuje olympijské vítěze, agenta 007 a světový golf? OMEGA odhaluje tajemství své ikon
Golf 31.07.2024

Jak vám mohou pomoci vlastnosti získané hrou golfu při investování?

Golf a investování mají společného víc, než je na první pohled patrné. A zdaleka nejde jen o to, že hřiště bývá občas zároveň místem pro obchodní jednání. Golfisté i investoři totiž k úspěchu potřebují podobné vlastnosti. Přečtěte si, které to jsou!

Jak vám mohou pomoci vlastnosti získané hrou golfu při investování?
Golf 11.07.2024

5 nejoblíbenějších golfových zájezdů ze zkušenosti (nejen) hráček Snail Travel

Chystáte se na dovolenou do zahraničí a rádi byste ji spojili s golfem? Podívejte se, jaké golfové destinace doporučují osobně hráčky z cestovní kanceláře Snail Travel. Není náhoda, že tyto destinace patří mezi nejoblíbenější … Nejvyšší čas nasbírat inspiraci na vaši dovolenou. A také...

5 nejoblíbenějších golfových zájezdů ze zkušenosti (nejen) hráček Snail Travel
Společnost

TeeTime SE

IČO: 24236381
se sídlem
Štětkova 1638/18, Nusle, 140 00 Praha 4
zapsaná v obchodním rejstříku vedeném u Městského soudu v Praze, oddíl H, vložka 840

© 2024 - TeeTime SE - Golfový portál, všechna práva vyhrazena

V případě, že dojde mezi námi a spotřebitelem ke vzniku spotřebitelského sporu z kupní smlouvy nebo ze smlouvy o poskytování služeb, který se nepodaří vyřešit vzájemnou dohodou, může spotřebitel podat návrh na mimosoudní řešení takového sporu určenému subjektu mimosoudního řešení spotřebitelských sporů, kterým je Česká obchodní inspekce Ústřední inspektorát – oddělení ADR, Štěpánská 15, 120 00, Praha 2. Email: adr@coi.cz, Web: adr.coi.cz. Spotřebitel může využít rovněž platformu pro řešení sporů online, Která je zřízena Evropskou komisí na adrese http://ec.europa.eu/consumers/odr/.

Abychom dosáhli ještě lepšího odpalu, rádi bychom pracovali s cookies.   Více informací