Loading...

Nejlepší členství pro rok 2024 v Olomouckém kraji

  • Golf
  •  / 17.01.2024

V Olomouckém kraji není zrovna moc na výběr ze členství, pokud nechcete jezdit do jiných krajů (už jsme psali o členství v Moravskoslezském, Pardubickém, Jihomoravském a Zlínském kraji). V Olomouckém kraji jsou totiž pouze dvě hřiště – Radíkov a Olomouc. A musíme říct, že třeba taková Olomouc nabízí exkluzivní hřiště, které cenou reflektuje kvalitu hřiště i jistou jedinečnost v Olomouckém kraji, kde se vyskytuje jako jediné osmnácti jamkové hřiště.

Členství v jiných krajích máme rozdělené na budget členství, zlatou střední cestu a VIP členství. Vzhledem k nízkému počtu hřišť jsme budget členství v tomto kraji vynechali.

Zlatá střední cesta

Golf Club Radíkov – Dobrá možnost pro vaše děti, kterým můžete za levno ukázat nový sport

Golf Club Radíkov je veřejné hřiště s devíti jamkami. Přístupné je všem se zájmem o golfovou hru. Ať už máte single handicap, nebo se hrou teprve začínáte, či chcete začít, v Golf Clubu Radíkov budete vítáni. Přestože se jedná o méně známé hřiště s menšími greeny, nepatří k technicky jednoduchým hřištím. Takže, pokud se obáváte velkých hřišť, nebo nevíte, jak a kde začít, zavítejte sem.

Dospělý zaplatí při úhradě poplatku do 29. 2. 2024 7700 Kč. Po tomto datu 9200 Kč. Senior nad 62 let zaplatí 5300 Kč při platbě do 29. 2. 2024. Po 1. 3. 2024 zaplatí už 6400 Kč. Za děti zaplatíte 1400 Kč při platbě do 29. 2. 2024. Po 1. 3. 2024 zaplatíte už 1900 Kč. Tuto možnost doporučujeme zvážit, obzvláště, pokud svým dětem chcete ukázat nový sport a přitom se koupí členství finančně nezruinovat.

Golf Club Radíkov

Zdroj: Golf Club Radíkov

Výhody:

  • Hřiště je dostupné bez Zelené karty a přiděleného handicapu.
  • Golf Club Radíkov má za svůj cíl přispět k rozšíření golfu jako sportu, který je vhodný pro všechny věkové a výkonnostní kategorie. Také chce ukázat golf jako volnočasovou aktivitu, která není určena jen pro majetnější vrstvy.
  • Driving range.
  • Možnost půjčení golfových holí.

Nevýhody:

  • Menší greeny.
  • Menší hřiště.

VIP členství

Golf Club Olomouc (Golf Resort Olomouc) – Pro ambiciózní golfisty, kteří mají rádi lepší hřiště a resorty

Golf Resort Olomouc se nachází 20 minut jízdy autem od Olomouce. Mistrovské osmnáctijamkové hřiště nabízí pěkný výhled na Oderské vrchy a Nízký Jeseník. Nejen začátečníci můžou využít udržovanou devítijamkovou akademii. Na hřišti na vás bude čekat velké množství vodních překážek, bunkerů a kvalitních, členitých greenů. To vše činí z hřiště Golf Resortu Olomouc výzvu. Neuvěřitelné výhledy do okolí jsou pak odměnou, nebo útěchou pro všechny návštěvníky resortu.

Členský poplatek pro dospělého činí celkem 20 000 Kč, pro partnera je to 15 900 Kč, seniora od 65 let 12 000 Kč, mládeže od 19 do 26 let 11 000 Kč, dítěte od 13 do 18 let 5100 Kč a dítěte do 12 let 4100 Kč. U poplatků nesmíme zapomenout ani na cenu vstupního poplatku, které je na vyžádání v Golf Resortu Olomouc.

Golf Club Olomouc

Zdroj: Golf Club Olomouc

Výhody:

  • Upravené mistrovské hřiště se zázemím, hotelem a restaurací.
  • Pěkné trénovací plochy s driving rangí.
  • Výrazné slevy na partnerských hřištích.
  • Pro členy neomezené tréninkové míče na driving range zdarma po celou golfovou sezónu.
  • 1x ročně možnost bezplatného pronájmu VIP Lounge pro soukromé účely v průběhu sezóny. K dispozici je zde krb, karetní stolky, velkoplošná TV s golfovým satelitním programem, šachy atd.
  • Zdarma zapůjčení osušek na recepci resortu.
  • Slevy v restauraci Golf Resortu Olomouc.
  • 30% sleva na ubytování na hotelech na Kaskádě a Ostravici.
  • 1x za sezonu bezplatné zapůjčení buggy (podmíněno včasnou úhradou ročního poplatku (tzn. nejpozději do 31. ledna 2024). A 25% členská sleva na buggy
  • Sleva 20% na ubytování ve 4* hotelu Golf Resortu Olomouc.

Nevýhody:

Nejlepší členství pro rok 2024 v Olomouckém kraji

Další čtení

Golf 29.08.2024

Česká revoluce v golfových vozících

Golf už dávno není jen o hře samotné. Je to o zážitku, pohodlí a technologiích, které posouvají hranice. Golfové vozíky od Golf Geum Technology, pod vedením vizionáře Filipa Bubrleho, přinášejí do světa golfu zcela novou dimenzi. S dálkovým ovladačem, ekologickým motorem a promyšleným designem...

Česká revoluce v golfových vozících
Golf 15.08.2024

Co spojuje olympijské vítěze, agenta 007 a světový golf? OMEGA odhaluje tajemství své ikonické preciznosti

Pokud jste letos sledovali olympijské hry v Paříži, museli jste zaregistrovat značku OMEGA, která je oficiální časomírou olympijských her už od roku 1932. Z její dílny vzešly dnes už neodmyslitelné technologie, jako elektronická startovací pistole, startovní bloky v atletice, fotoelektrické...

Co spojuje olympijské vítěze, agenta 007 a světový golf? OMEGA odhaluje tajemství své ikon
Golf 31.07.2024

Jak vám mohou pomoci vlastnosti získané hrou golfu při investování?

Golf a investování mají společného víc, než je na první pohled patrné. A zdaleka nejde jen o to, že hřiště bývá občas zároveň místem pro obchodní jednání. Golfisté i investoři totiž k úspěchu potřebují podobné vlastnosti. Přečtěte si, které to jsou!

Jak vám mohou pomoci vlastnosti získané hrou golfu při investování?
Golf 11.07.2024

5 nejoblíbenějších golfových zájezdů ze zkušenosti (nejen) hráček Snail Travel

Chystáte se na dovolenou do zahraničí a rádi byste ji spojili s golfem? Podívejte se, jaké golfové destinace doporučují osobně hráčky z cestovní kanceláře Snail Travel. Není náhoda, že tyto destinace patří mezi nejoblíbenější … Nejvyšší čas nasbírat inspiraci na vaši dovolenou. A také...

5 nejoblíbenějších golfových zájezdů ze zkušenosti (nejen) hráček Snail Travel
Společnost

TeeTime SE

IČO: 24236381
se sídlem
Štětkova 1638/18, Nusle, 140 00 Praha 4
zapsaná v obchodním rejstříku vedeném u Městského soudu v Praze, oddíl H, vložka 840

© 2024 - TeeTime SE - Golfový portál, všechna práva vyhrazena

V případě, že dojde mezi námi a spotřebitelem ke vzniku spotřebitelského sporu z kupní smlouvy nebo ze smlouvy o poskytování služeb, který se nepodaří vyřešit vzájemnou dohodou, může spotřebitel podat návrh na mimosoudní řešení takového sporu určenému subjektu mimosoudního řešení spotřebitelských sporů, kterým je Česká obchodní inspekce Ústřední inspektorát – oddělení ADR, Štěpánská 15, 120 00, Praha 2. Email: adr@coi.cz, Web: adr.coi.cz. Spotřebitel může využít rovněž platformu pro řešení sporů online, Která je zřízena Evropskou komisí na adrese http://ec.europa.eu/consumers/odr/.

Abychom dosáhli ještě lepšího odpalu, rádi bychom pracovali s cookies.   Více informací