Loading...

Nejlepší členství pro rok 2024 v Pardubickém kraji

  • Golf
  •  / 17.01.2024

Pardubický kraj nabízí dost hřišť, ve kterých se budete cítit příjemně a jako doma. A máte z čeho vybírat. O vaši přízeň se uchází třeba hřiště Golf Resortu Lázně Bohdaneč, Golf & Spa Kunětická Hora, či Golf and Country Club Svobodné Hamry. A to nejsou všechna. Tato jsme pro vás vybrali do kategorií budget členství, Zlaté střední cesty a VIP členství.

Budget členství

Golf and Country Club Svobodné Hamry – Dopřejte si relax v krásné přírodě

Devítijamkové golfové hřiště ve Svobodných Hamrech je vhodné pro hráče ještě s nejistou hrou, kteří ocení širší fairwaye, které odpustí i nepříliš vydařené rány. Rovinatý terén vás ani příliš neunaví a hra vás neodrovná ani na zbytek dne. Stihnete se po ní věnovat i dalším aktivitám. Uprostřed lesů a přírodních překážek protékající řeky Chrudimky můžete navíc krásně a nerušeně relaxovat.

Dospělí zaplatí 10 900 Kč, senioři nad 65 let 6900 Kč, studenti do 25 let 5500 Kč, mládež od 12 do 17 let 3300 Kč a děti do 11 let jenom 1000 Kč. Platí se pouze roční hrací poplatek. Hřiště nevybírá vstupní poplatky.

Golf and Country Club Svobodné Hamry

Zdroj: Golf and Country Club Svobodné Hamry

Výhody:

  • Spíše rovinatý terén, takže se moc neunavíte.
  • Uprostřed lesů. Skvělé místo pro relax.

Nevýhody:

  • Pouze devítijamkové hřiště.

Zlatá střední cesta

Golf Club Kunětická Hora – Přívětivější hřiště v nové úpravě

Kdo se bojí, nesmí do lesa! Osmnácti jamkové mistrovské hřiště Kunětická Hora nabízí monstrózní bunkery, kterým se pravděpodobně nevyhnete. Kdo je však zdolá a potrénuje na nich, toho už žádný bunker na jiném hřišti nerozhodí. Golfového hřiště Kunětická Hora také patří mezi nejdelší golfová hřiště v České republice. Mistrovské hřiště není rozhodně jednoduché. Nabízí víceúrovňové greeny, zvlněné fairwaye, písečné bunkery i je na pár jamkách v roli voda. Přesto na něm dobře potrénují nejen sportovní hráči či single golfisté, ale i rekreační golfisté, kteří mají sportovního ducha.

V půlce minulého roku došlo k významné úpravě hřiště, která zahrnuje širší dopadové zóny, nižší roughy, a hlavně nové kratší odpaliště (4561 m), které ocení hlavně rekreační hráči, co se chtějí při golfu bavit, a ne se trápit. Nejdelší odpaliště na Kunětické Hoře bude však stále výzvou.

Vstupní poplatek do Golf Clubu Kunětická Hora činí pro dospělé 15 000 Kč, mládež od 12 do 25 let 5000 Kč. Děti do 12 let vstupní poplatek neplatí. Platbu vstupních poplatků lze rozložit na dvě splátky – první splatná v roce vstupu, druhá v roce následujícím.

Roční členský příspěvek je u dospělého 16 500 Kč, u seniorů a manželů 15 000 Kč (za jednoho), mládež 5000 Kč. Děti do 10 let platí příspěvek pouze 100 Kč. Ceny jsou stejné jako v roce 2023 a aktuální.

Golf & Spa Kunětická Hora

Zdroj: Golf & Spa Kunětická Hora

Výhody:

  • Mistrovské hřiště.
  • Klidné prostředí, pryč od ruchu města.
  • Rovina.
  • Zázemí klubovny (sprchy, šatny, caddy room s volnými klecemi, sauny, tenis…)
  • Zastřešená driving range. Možnost hry z trávy. Velký puttovací a chipping green.

Nevýhody:

  • Dlouhé hřiště s podobným terénem, takže jamky mohou splývat. Nově však přibyly nové kratší odpaliště (4561 m), takže i rekreační hráče si přijdou na své.
  • Obří bunkery. Nevyhnete se jim. Nebo ano?
  • Rychlost puttovacího greenu u drivingu nemusí kvůli nižší poloze odpovídat rychlosti greenů na hřišti. Doporučujeme tento green využít jen pro trénink a před hrou využít puttovací green, který se nachází před odpalištěm č. 1.

VIP členství

Golf Resort Lázně Bohdaneč – Vždy perfektně upravené hřiště

Hřiště Lázně Bohdaneč je bez přehánění jedno z nejkrásnějších hřišť v České republice. Vždy krásně zelené fairwaye a greeny bez jakýchkoli vad i během největších veder a sucha v létě jsou v péči zkušených greenkeeperů. Pokaždé vás perfektní stav hřiště ohromí a čekali byste ho spíš někde jinde, než v sousedství Lázní Bohdaneč a přírodní rezervace Bohdanečského rybníka. Greenkeeperům všechna čest.

Mistrovské hřiště je milosrdné k hráčům s vysokým handicapem, přesto je zachován vysoce sportovní ráz pro single handicapy, o čemž se můžete přesvědčit hned na první jamce, která nabízí jen velmi úzkou průrvu pro let vašeho míčku.

Klubovna má uvnitř pěkné zázemí, byť většina golfistů využívá raději venkovní zastřešenou terasu, kde může v klidu popíjet a pozorovat ostatní hráče při tréninku. Putting a chipping green je v naprosto bezprostřední blízkosti terasy a driving range jen pár kroků od ní.

Jako lepší hřiště i jeho klub (Golf Clubu Pardubice) vybírá vstupní poplatek. Ten činí u dospělého 20 000 Kč, rodiny 30 000 Kč. Děti do 18 let vstupní poplatek neplatí, pouze 1000 Kč členský poplatek. Nový člen si může vyzkoušet tzv. členství na zkoušku se vstupním poplatkem 5000 Kč. V případě, že se nový člen rozhodne pro standardní členství, bude mu investovaná částka 5000 Kč odečtena od vstupního poplatku. Nový člen si nemusí nutně kupovat roční hrací fee, může získávat pouze výrazné slevy z ceníkových cen. Nebo si koupit klasické roční hrací fee s neomezenou hrou po celý rok.

Dospělý platí za neomezenou hru 16 000 Kč, senior 13 000 Kč, junior od 15 do 18 let 3000 Kč, od 18 do 25 let 5000 Kč a ostatní hráči bez členství 18 000 Kč.

Golf Resort Lázně Bohdaneč

Zdroj: Golf Resort Lázně Bohdaneč

Výhody:

  • Vždy perfektně upravené (a zelené) hřiště, nehledě na počasí.
  • Krásné, upravené, velké a rychlé greeny.
  • Rovinatý terén hřiště.
  • Možnost půjčení buggy, která však není vyjma zdravotních potíží třeba.
  • Driving range hned vedle klubovny. Možnost příjemného puttování, stejně jako chippu. Jedná se o pěkné zázemí např. pro rodiče, kteří si mohou sednout na terasu a stále přitom vidět své dítě trénovat.
  • Indoor golf s Trackmanem.

Nevýhody:

  • Malý výběr jídla a pití v klubovně. Resort se však poslední rok snažil s touto situací něco dělat a kuchař griloval přímo na terase.
Nejlepší členství pro rok 2024 v Pardubickém kraji

Další čtení

Golf 29.08.2024

Česká revoluce v golfových vozících

Golf už dávno není jen o hře samotné. Je to o zážitku, pohodlí a technologiích, které posouvají hranice. Golfové vozíky od Golf Geum Technology, pod vedením vizionáře Filipa Bubrleho, přinášejí do světa golfu zcela novou dimenzi. S dálkovým ovladačem, ekologickým motorem a promyšleným designem...

Česká revoluce v golfových vozících
Golf 15.08.2024

Co spojuje olympijské vítěze, agenta 007 a světový golf? OMEGA odhaluje tajemství své ikonické preciznosti

Pokud jste letos sledovali olympijské hry v Paříži, museli jste zaregistrovat značku OMEGA, která je oficiální časomírou olympijských her už od roku 1932. Z její dílny vzešly dnes už neodmyslitelné technologie, jako elektronická startovací pistole, startovní bloky v atletice, fotoelektrické...

Co spojuje olympijské vítěze, agenta 007 a světový golf? OMEGA odhaluje tajemství své ikon
Golf 31.07.2024

Jak vám mohou pomoci vlastnosti získané hrou golfu při investování?

Golf a investování mají společného víc, než je na první pohled patrné. A zdaleka nejde jen o to, že hřiště bývá občas zároveň místem pro obchodní jednání. Golfisté i investoři totiž k úspěchu potřebují podobné vlastnosti. Přečtěte si, které to jsou!

Jak vám mohou pomoci vlastnosti získané hrou golfu při investování?
Golf 11.07.2024

5 nejoblíbenějších golfových zájezdů ze zkušenosti (nejen) hráček Snail Travel

Chystáte se na dovolenou do zahraničí a rádi byste ji spojili s golfem? Podívejte se, jaké golfové destinace doporučují osobně hráčky z cestovní kanceláře Snail Travel. Není náhoda, že tyto destinace patří mezi nejoblíbenější … Nejvyšší čas nasbírat inspiraci na vaši dovolenou. A také...

5 nejoblíbenějších golfových zájezdů ze zkušenosti (nejen) hráček Snail Travel
Společnost

TeeTime SE

IČO: 24236381
se sídlem
Štětkova 1638/18, Nusle, 140 00 Praha 4
zapsaná v obchodním rejstříku vedeném u Městského soudu v Praze, oddíl H, vložka 840

© 2024 - TeeTime SE - Golfový portál, všechna práva vyhrazena

V případě, že dojde mezi námi a spotřebitelem ke vzniku spotřebitelského sporu z kupní smlouvy nebo ze smlouvy o poskytování služeb, který se nepodaří vyřešit vzájemnou dohodou, může spotřebitel podat návrh na mimosoudní řešení takového sporu určenému subjektu mimosoudního řešení spotřebitelských sporů, kterým je Česká obchodní inspekce Ústřední inspektorát – oddělení ADR, Štěpánská 15, 120 00, Praha 2. Email: adr@coi.cz, Web: adr.coi.cz. Spotřebitel může využít rovněž platformu pro řešení sporů online, Která je zřízena Evropskou komisí na adrese http://ec.europa.eu/consumers/odr/.

Abychom dosáhli ještě lepšího odpalu, rádi bychom pracovali s cookies.   Více informací