Loading...

Nejlepší členství pro rok 2024 v Plzeňském kraji

  • Golf
  •  / 17.01.2024

V Plzeňském kraji si hráči nemohou zas tolik vybírat. V nabídce mají pouze čtyři aktivní kluby s hřišti, všechny okolo Plzně. Krom ceny určitě bude při výběru hrát roli nejen fakt, kam to má hráč trochu blíž, ale i jak příjemně se na hřišti cítí. I to, jestli patří už mezi seniory, nebo má děti, které mají na hřištích zajímavě zohledněné členství.

Vyberte si z budget členství, Zlaté střední cesty, nebo VIP členství.

Budget členství

Golf Club Hořehledy – Levné členství dostupné pro všechny

Oblíbené hřiště PilsnerGolf Resortu Hořehledy nabízí dostupné a velmi příznivé ceny pro nové i stávající členy. Členství se na první pohled může zdát trochu složitější, ale stačí se v něm jen dobře zorientovat. Klub rozlišuje platbu u nově příchozích členů a těch stávajících.

Jako nově příchozí – dospělý člověk zaplatíte první rok 18 000 Kč (členství STANDARD), další roky už jen 6900 Kč. Ještě výhodnější to mají senioři nad 65 let, ti platí poplatek 5000 Kč první rok, poté už jen 3900 Kč. Děti a studenty od 1000 Kč do 4000 Kč v roce vstupu, další roky částku už jen od 1000 do 3000 Kč. Členství je tedy opravdu levné a dostupné a bere v potaz 9 jamkové hřiště PilsnerGolf Resortu Hořehledy. Roční členský příspěvek první rok již obsahuje roční fee na hřišti v PilsnerGolf Resortu Hořehledy.

PilsnerGolf Resort Hořehledy

Zdroj: PilsnerGolf Resort Hořehledy

Výhody:

  • Skvělá práce s golfovou mládeží a nováčky, za kterou byli oceněni i Golfovými novinami jako Počin roku 2023. Velkou zásluhu na tom má mezi golfisty známý Martin Kopčák jako manažer klubu.
  • Levné členství.

Nevýhody:

  • Velmi úzké farwaye. Nutno hrát rovně, pokud nechcete vyzkoušet hru zpod stromečků. Ve hře je i voda.
  • Pouze devítka.

Zlatá střední cesta

Golf Club Alfrédov (GCAL) – Pěkná cena pro děti a studenty

Podobně jako klub v Hořehledech má i Alfrédov zohledněné členství pro děti a studenty. V případě Alfrédova se však jedná o 18 jamkové hřiště, jehož klub nabízí pro děti do 14 let roční hrací poplatek jen za 500 Kč, avšak se vstupním poplatkem 3000 Kč. Pro studenty do 25 let činí roční hrací poplatek 4200 Kč (vstupní poplatek 3000 Kč). Což jsou velice pěkné ceny pro děti a mládež. Dospělého vyjde vstupní poplatek dráž – na 40 000 Kč, ale v případě rodiny je za 2 dospělé a 1 dítě poplatek 60 000 Kč. Takže se jedná o zlevněnou variantu pro rodinu.

Za platbu členství hraje hráč už po celou sezónu zdarma a záleží jen na jeho golfovém apetitu, jak moc hřiště využije. Se slevou 10-50 % si může zahrát také na partnerských hřištích a zůčastnit se mistrovství klubu.

Golf Club Alfrédov

Zdroj: Golf Club Alfrédov

Výhody:

Nevýhody:

  • Brzká splatnost členského poplatku – do 28. 2. 2024. U hráče, který nemá uhrazen poplatek do 31.12. 2023 dojde k blokaci na serveru ČGF od 1. 1. 2024 (to je ale zase běžné i u jiných klubů). Po uhrazení ročního poplatku dojde do 5ti pracovních dnů k odblokování. Za platbu do 28. 2. však získá člen slevu 30 % pro hosta a na dárkový poukaz na hru, buggy jen za 600 Kč a 30% slevy na wellness a ubytován

VIP členství

Greensgate Golf Club (Dýšina) – Hřiště pro náročné

Greensgate Golf & Leisure Resort, mistrovské hřiště známé i jako Dýšina, je proslulé pořádáním význačných turnajů ze série Ladies European Tour či Faldo Series. Několikrát oceněné osmnáctijamkové, technicky propracované hřiště je citlivě zasazeno do kopcovité a zalesněné krajiny.

Mistrovské hřiště navštívili Sam Torrance, Padraig Harrington, Laura Davies, Cheyenne Woods, Sir Nick Faldo či Gary Player, který patří mezi největší ikony světového golfu.

Členství se může zdát z webu na první dobrou těžce pochopitelné, proto podrobně vysvětlíme. Pokud jste dospělý člověk a máte zájem o řádné osobní členství v Greensgate Golf Clubu, zaplatíte vstupní poplatek 140 000 Kč a každý rok poté hrací poplatek, ten je pro rok 2024 ve výši 27 000 Kč. Za 5 let tedy zaplatíte (pokud by nedošlo ke zvýšení hracích poplatků) 275 000 Kč. A užíváte si neomezenou hru.

Jestliže ale nemůžete nebo nechcete vydat 140 000 Kč jako vstupní poplatek ihned, můžete platit členství PLAY po dobu 5 let vstupní i hrací poplatek, a to rozloženě ve splátkách (1. až 4. rok ročně 30 000 Kč, 5. rok 45 000 Kč). Za 5 let zaplatíte celkem 165 000 Kč. A po 5 letech držitel řádného členství kategorie „PLAY“ platí pouze roční hrací a klubový poplatek. To se zdá výhodnější, ale oproti řádného osobnímu členství není členství PLAY prodejné, převoditelné, pouze dědičné. A nemáte v členství PLAY (oproti řádnému osobnímu členství) právoplatný hlas v rámci konání valné hromady.

Určitě je dobré se podívat i na členství pro děti a mládež do 26 let, která má velmi dobré cenové členské podmínky. Dítě do 10 let platí pouze vstupní poplatek 5000 Kč a do dovršení 10 let věku už žádné hrací poplatky. Hraje zadarmo. Mládež od 11 do 26 let je kompletně oproštěna od vstupních poplatků a platí ročně pouze klubové a hrací poplatky. Od 11 do 26 let to je 11.490,- Kč při neomezených hracích časech.

Greensgate Golf Club

Zdroj: Greensgate Golf Club

Výhody:

  • Hřiště navštívili významní golfoví hráči, včetně legendy Garyho Playera. A vy můžete jít v jejich stopách.
  • Hřiště hostilo několik významných turnajů ze série Ladies European Tour či Faldo Series.
  • Dle čtenářů magazínu Golf Digest C&S byla ostrovní jamka č. 11 několikrát vyhlášena jamkou roku. V roce 2008 byl Greensgate Golf & Leisure Resort vyhlášen nejlepším hřištěm roku a o rok později dostal ocenění v podobě nejlepších služeb roku.
  • Špičkové tréninkové zázemí. Hned dvě driving range, chipping a puttiny greeny. Z toho je jedna určená pouze členům klubu a měří 300 metrů, takže i dlouzí hráči zde mohou vytáhnout svůj driver.

Nevýhody:

  • Vstupní poplatky u dospělého.
Nejlepší členství pro rok 2024 v Plzeňském kraji
4551_golf-club-alfredov.png 4551_greensgate-golf-club.png 4551_pilsnergolf-resort-horehledy.png

Další čtení

Golf 29.08.2024

Česká revoluce v golfových vozících

Golf už dávno není jen o hře samotné. Je to o zážitku, pohodlí a technologiích, které posouvají hranice. Golfové vozíky od Golf Geum Technology, pod vedením vizionáře Filipa Bubrleho, přinášejí do světa golfu zcela novou dimenzi. S dálkovým ovladačem, ekologickým motorem a promyšleným designem...

Česká revoluce v golfových vozících
Golf 15.08.2024

Co spojuje olympijské vítěze, agenta 007 a světový golf? OMEGA odhaluje tajemství své ikonické preciznosti

Pokud jste letos sledovali olympijské hry v Paříži, museli jste zaregistrovat značku OMEGA, která je oficiální časomírou olympijských her už od roku 1932. Z její dílny vzešly dnes už neodmyslitelné technologie, jako elektronická startovací pistole, startovní bloky v atletice, fotoelektrické...

Co spojuje olympijské vítěze, agenta 007 a světový golf? OMEGA odhaluje tajemství své ikon
Golf 31.07.2024

Jak vám mohou pomoci vlastnosti získané hrou golfu při investování?

Golf a investování mají společného víc, než je na první pohled patrné. A zdaleka nejde jen o to, že hřiště bývá občas zároveň místem pro obchodní jednání. Golfisté i investoři totiž k úspěchu potřebují podobné vlastnosti. Přečtěte si, které to jsou!

Jak vám mohou pomoci vlastnosti získané hrou golfu při investování?
Golf 11.07.2024

5 nejoblíbenějších golfových zájezdů ze zkušenosti (nejen) hráček Snail Travel

Chystáte se na dovolenou do zahraničí a rádi byste ji spojili s golfem? Podívejte se, jaké golfové destinace doporučují osobně hráčky z cestovní kanceláře Snail Travel. Není náhoda, že tyto destinace patří mezi nejoblíbenější … Nejvyšší čas nasbírat inspiraci na vaši dovolenou. A také...

5 nejoblíbenějších golfových zájezdů ze zkušenosti (nejen) hráček Snail Travel
Společnost

TeeTime SE

IČO: 24236381
se sídlem
Štětkova 1638/18, Nusle, 140 00 Praha 4
zapsaná v obchodním rejstříku vedeném u Městského soudu v Praze, oddíl H, vložka 840

© 2024 - TeeTime SE - Golfový portál, všechna práva vyhrazena

V případě, že dojde mezi námi a spotřebitelem ke vzniku spotřebitelského sporu z kupní smlouvy nebo ze smlouvy o poskytování služeb, který se nepodaří vyřešit vzájemnou dohodou, může spotřebitel podat návrh na mimosoudní řešení takového sporu určenému subjektu mimosoudního řešení spotřebitelských sporů, kterým je Česká obchodní inspekce Ústřední inspektorát – oddělení ADR, Štěpánská 15, 120 00, Praha 2. Email: adr@coi.cz, Web: adr.coi.cz. Spotřebitel může využít rovněž platformu pro řešení sporů online, Která je zřízena Evropskou komisí na adrese http://ec.europa.eu/consumers/odr/.

Abychom dosáhli ještě lepšího odpalu, rádi bychom pracovali s cookies.   Více informací