Loading...

Nejlepší členství pro rok 2024 v Ústeckém kraji

  • Golf
  •  / 17.01.2024

Na Ústecku si golfisté mohou vybírat hned z několika golfových členství. Cenová politika je u mnoha klubů velmi podobná, přesto se nám povedlo vybrat do budget členství, zlaté střední cesty a VIP členství hřiště golfové kluby, které můžeme doporučit a na jejichž hřištích se vám bude líbit.

Budget členství

Maria Theresia Golf Club (Golf Kotlina Terezín) – Členství na 2 měsíce na zkoušku

Hřiště Kotlina v Terezíně je velmi oblíbené hřiště na trase Praha – Ústí. Příjemnou devítku, která je celá na rovině, obejdete vcelku rychle, a ani se při ní neunavíte. Hřiště přitom nabízí co klasická osmnáctka: třípary, pětipary, zákeřné doglegy, jamky, kde je potřeba hrát strategicky (např. jamka č. 4), nebo ty u kterých můžete s rizikem hrát na green (jamka č. 7) a patřit mezi šťastlivce, kterým se to podařilo, nebo jen odvážné hráče, kteří skončí v lepším případě mimo fairway po pravé straně, v tom horším ve vodě. Hřiště není ochuzeno ani o ostrovní jamku na jamce 3, která spolkla již řadu míčků.

Pokud ještě nejste členem Maria Theresia Golf Clubu zkuste členství na zkoušku. Za 2 měsíce neomezeného golfu zaplatíte 3190 Kč, a pokud budete chtít pokračovat řádným členství (za 11 000 Kč) doplatíte rozdíl. Členství si můžete koupit už teď před začátkem sezóny a bude vám platit od otevření hřiště (tedy od začátku sezóny), což bývá většinou v březnu.

Golf Kotlina Terezín

Zdroj: Golf Kotlina Terezín

Výhody:

  • Rovinaté hřiště, na kterém se příliš neunavíte.
  • Příjemné hřiště.
  • Standardní solidní úprava greenů a fairwayí.

Nevýhody:

  • Hřiště má pouze 9 jamek. Hodně hráčů si však jednu devítku obejde dvakrát.
  • Na hřiště si vezměte dostatek míčků. Ve hře je voda, nebo vysoké traviny, kde míček najdete se štěstím.

Zlatá střední cesta

Barbora Golf Club (Golf Resort Barbora) – Pro příznivce pěkné přírody a dobře udržovaného hřiště

V krajině luk a hájů se nachází Golf Resort Barbora, pěkné, udržované hřiště na mírně zvlněném terénu poblíž Teplic a vedle vodní nádrže stejnojmenného názvu Barbora a pstruhového potoka Bouřlivce. Resort s osmnácti jamkovým hřištěm nabízí 280 m dlouhý driving, putting green a možnost trénovat krátkou hru na pitching aree. Jednotlivé jamky jsou velmi pestré a nudit vás nebudou.

Jako dospělý zaplatíte 17 000 Kč za roční hrací kartu s neomezenou hrou na hřišti Golf Resortu Barbora a slevy na green fee partnerských hřišť.

Golf Resort Barbora

Zdroj: Golf Resort Barbora

Výhody:

  • Upravené hřiště.
  • Pro člena je každé 5. zapůjčení buggy na 18 jamek zdarma.
  • V sezóně 2024 sleva 30 % sleva na green fee na hřištích Kotlina Terezín, Bitozeves, Janov, Cínovec a Hluboká nad Vltavou a v Libouchci 50% sleva na green fee. K tomu platí sleva 30 % na green fee 18, nebo 9 jamek v určité dny na hřišti Royal Golf Club Mariánské lázně a 25% sleva na green fee v Golfu Clubu Karlovy Vary.

Nevýhody:

  • Sportovní, technicky náročnější hřiště.
  • Manipulační poplatek 300 Kč v případě platby členství na recepci hřiště po 31. 3. 2024.

VIP členství

Golfresort Terasy Ústí nad Labem – Pro sportovce s dobrou výkonností

Sportovní hřiště Golfresortu Terasy Ústí nad Labem umí potrápit i single handicapy, přesto se do něj golfisté rádi vracejí. Krom dobré kuchyně, standardního driving range a trénovacích ploch nabízí krásné prostředí rozléhající se kolem vodní plochy, která je dominantou hřiště. Většina fairwayí je úzká, v lese a o strmé výstupy zde není příliš nouze. Terasy jsou pro sportovce a odvážné hráče s dostatkem míčků po kapsách a dobrou fyzičkou. Na tomto hřišti se však dá zahrát i výjimečný výsledek, který přestože je hřiště obtížné, je obvyklý. Záleží, jak vám to zrovna ten den sedne.

Cena pro dospělého golfistu je 20 900 Kč a nabízí neomezený golf na hřišti Terasy.

Golfresort Terasy Ústí nad Labem

Zdroj: Golfresort Terasy Ústí nad Labem

Výhody:

  • Pěkná příroda hřiště.
  • Dobře velké greeny.
  • Milý maršál.
  • Pěkné prostředí klubovny, zvlášť v létě ze zahrádky s výhledem na 9. a 18. jamku.

Nevýhody:

  • Úzké fairway, které umí potrápit.
  • Hodně vody. Nutnost dostatku míčků.
Nejlepší členství pro rok 2024 v Ústeckém kraji
4552_golf-resort-barbora.png 4552_golfresort-terasy-usti-nad-labem.png 4552_maria-theresia-golf-club.png

Další čtení

Golf 29.08.2024

Česká revoluce v golfových vozících

Golf už dávno není jen o hře samotné. Je to o zážitku, pohodlí a technologiích, které posouvají hranice. Golfové vozíky od Golf Geum Technology, pod vedením vizionáře Filipa Bubrleho, přinášejí do světa golfu zcela novou dimenzi. S dálkovým ovladačem, ekologickým motorem a promyšleným designem...

Česká revoluce v golfových vozících
Golf 15.08.2024

Co spojuje olympijské vítěze, agenta 007 a světový golf? OMEGA odhaluje tajemství své ikonické preciznosti

Pokud jste letos sledovali olympijské hry v Paříži, museli jste zaregistrovat značku OMEGA, která je oficiální časomírou olympijských her už od roku 1932. Z její dílny vzešly dnes už neodmyslitelné technologie, jako elektronická startovací pistole, startovní bloky v atletice, fotoelektrické...

Co spojuje olympijské vítěze, agenta 007 a světový golf? OMEGA odhaluje tajemství své ikon
Golf 31.07.2024

Jak vám mohou pomoci vlastnosti získané hrou golfu při investování?

Golf a investování mají společného víc, než je na první pohled patrné. A zdaleka nejde jen o to, že hřiště bývá občas zároveň místem pro obchodní jednání. Golfisté i investoři totiž k úspěchu potřebují podobné vlastnosti. Přečtěte si, které to jsou!

Jak vám mohou pomoci vlastnosti získané hrou golfu při investování?
Golf 11.07.2024

5 nejoblíbenějších golfových zájezdů ze zkušenosti (nejen) hráček Snail Travel

Chystáte se na dovolenou do zahraničí a rádi byste ji spojili s golfem? Podívejte se, jaké golfové destinace doporučují osobně hráčky z cestovní kanceláře Snail Travel. Není náhoda, že tyto destinace patří mezi nejoblíbenější … Nejvyšší čas nasbírat inspiraci na vaši dovolenou. A také...

5 nejoblíbenějších golfových zájezdů ze zkušenosti (nejen) hráček Snail Travel
Společnost

TeeTime SE

IČO: 24236381
se sídlem
Štětkova 1638/18, Nusle, 140 00 Praha 4
zapsaná v obchodním rejstříku vedeném u Městského soudu v Praze, oddíl H, vložka 840

© 2024 - TeeTime SE - Golfový portál, všechna práva vyhrazena

V případě, že dojde mezi námi a spotřebitelem ke vzniku spotřebitelského sporu z kupní smlouvy nebo ze smlouvy o poskytování služeb, který se nepodaří vyřešit vzájemnou dohodou, může spotřebitel podat návrh na mimosoudní řešení takového sporu určenému subjektu mimosoudního řešení spotřebitelských sporů, kterým je Česká obchodní inspekce Ústřední inspektorát – oddělení ADR, Štěpánská 15, 120 00, Praha 2. Email: adr@coi.cz, Web: adr.coi.cz. Spotřebitel může využít rovněž platformu pro řešení sporů online, Která je zřízena Evropskou komisí na adrese http://ec.europa.eu/consumers/odr/.

Abychom dosáhli ještě lepšího odpalu, rádi bychom pracovali s cookies.   Více informací