Loading...

Nejlepší členství pro rok 2024 ve Zlínském kraji

  • Vše
  •  / 17.01.2024

Hřiště ve Zlínském kraji se nacházejí na území Západních Karpat s množstvím kopců, na která musíte vystoupat, nebo je vidíte aspoň v dálce z hřiště. Oproti sousedním krajům je golf v tom Zlínském cenově dostupnější, přesto se jedná u všech pouze o devítijamkové hřiště (a jednu tříparovou akademii).

Vyberte si z budget členství, Zlaté střední cesty, nebo VIP členství.

Budget členství

Golfové hřiště Horal Velké Karlovice (Golf Club Horal Velké Karlovice) – Hřiště, které si jdete užít a to s chutí i s dětmi

Golfové hřiště Horal, které je součástí Resortu Valachy, se nachází CHKO Beskydy, a tím se řadí mezi zcela nevšední hřiště. Nepříliš velké hřiště je veřejné a ideální pro trávení času s celou rodinou, včetně menších dětí, kterým chcete ukázat krásy golfu v neporušené přírodě okolo valašských dřevěnic. Vhodné je i pro začátečníky, kteří nemusí mít pro hru na tomto hřišti ještě Zelenou kartu.

Na hřišti je přísně zakázáno vstupovat do biozón, protože hrajete přímo uprostřed chráněné krajiny oblasti III. stupně.

Dospělí pro členství v klubu platili pro představu v roce 2023 jednorázový vstupní poplatek 1000 Kč a roční členský příspěvek 6500 Kč. Student do 26 let platil 1000 Kč vstupní příspěvek a 3200 Kč roční členský příspěvek. Děti do 18 let byly od vstupního poplatku ušetřeny a platily pouze roční členský příspěvek. Do 12 let cena byla 1000 Kč a od 12 do 18 let to bylo 3000 Kč. Golf Club Horal bude ceny aktualizovat až v březnu, tedy když začíná golfová sezóna. A je předpoklad, že se ceny budou měnit. Ceny proto slouží nyní jako orientační a doporučujeme počkat s koupí až na jaro, nebo je cena na dotaz.

Golf Club Horal Velké Karlovice

Zdroj: Golf Club Horal Velké Karlovice

Výhody:

  • Pěkné, udržované hřiště v CHKO Beskydy.
  • Krásná krajina, do které je hřiště zasazeno.
  • Hřiště vhodné i pro malé děti, rodinu a začátečníky.
  • Přátelská atmosféra.
  • Indoor golf.
  • Krytá driving range pro trénink.
  • Slevy na partnerská hřiště a slevy.

Nevýhody:

  • Škoda, že se jedná jen o devítijamkové hřiště.
  • Hřiště ještě nemá na webu ceny pro rok 2024. Nečekáme však výraznější změny.

Zlatá střední cesta

Komárno pod Hostýnem (Golfový klub Komárno)

Rekreační, devítijamkové hřiště Komárno pod Hostýnem se nachází na pohled v pěkném okolí s loukami a tichými vodními plochami. Golfový klub Komárno vítá s otevřenou náručí hráče všech úrovní, od začátečníků až po zkušené hráče. Pro členy kluby je golf způsobem života a cílem klubu je komunita, která sdílí stejnou vášeň pro golf, jejíž přátelství zůstanou i mimo hřiště. Společenské život členů je klubem podporován. Pokud hledáte nová přátelství, pohodu a radost ze hry, Golfový klub Komárno je pro vás dobrou volbou.

Golf Komárno nabízí prakticky dva druhy členství s názvy Zakládající člen a Řádný člen. Zakládající člen platí 3000 Kč jako vstupní poplatek, Řádný člen platí 1000 Kč. Herní poplatek s neomezenou hrou činí 9000 Kč (při zaplacení do 29. 2. 2024 8500 Kč).

Rozdíl mezi Zakládajícím a Řádným členem je nejen v ceně, ale hlavně v benefitech.

Golf Komárno

Zdroj: Golf Komárno

Výhody:

  • Nízký vstupní poplatek.
  • Benefity pro členy.
  • Pohodová atmosféra a místo pro nová přátelství v klubu.

Nevýhody:

  • Na devítku relativně vyšší cena neomezeného herního poplatku.

VIP členství

Golfové hřiště Jezera (Golf club Uherské Hradiště) – Bez vstupního poplatku

Golfové hřiště Jezera se nachází v obci Ostrožská Nová Ves na Moravském Slovácku. Jen 8 km od Uherského Hradiště. A to v rovinaté krajině obklopené z jedné strany hřebenem Bílých Karpat a z druhé strany Chřibami. Výzvou jsou greeny. Od jedno až tří úrovňových greenů. Až po místní specialitu, kdy je green tvořen dvěma „plackami“ mezi nimiž je „kaňon“. Navíc má každý green jiný tvar.

V Golf clubu Uherské Hradiště neplatíte vstupní poplatek. Roční poplatek činí 13 200 Kč. 10 800 Kč pro seniora nad 60 let. Za dítě do 15 let platíte 1200 Kč. Od 16 do 18 let herní poplatek činí 4200 Kč a pro studenty do 26 let je herní poplatek 6600 Kč.

Při nákupu herního poplatku v průběhu sezóny je pak cena nižší.

Golfové hřiště Jezera

Zdroj: Golfové hřiště Jezera

Výhody:

  • Rovinaté hřiště, kde se neunavíte.
  • Plně zavlažované golfové hřiště.
  • Klubovna nabízí příjemné posezení na terase nebo v klimatizovaném baru. Dobrém jídle a pití za příznivé ceny.
  • Driving range s 15 odpališti, putting a chipping green spolu s cvičným bunkrem.
  • Šatna, sprcha.

Nevýhody:

  • Pouze devítijamkové hřiště.
Nejlepší členství pro rok 2024 ve Zlínském kraji

Další čtení

Golf 11.07.2024

5 nejoblíbenějších golfových zájezdů ze zkušenosti (nejen) hráček Snail Travel

Chystáte se na dovolenou do zahraničí a rádi byste ji spojili s golfem? Podívejte se, jaké golfové destinace doporučují osobně hráčky z cestovní kanceláře Snail Travel. Není náhoda, že tyto destinace patří mezi nejoblíbenější … Nejvyšší čas nasbírat inspiraci na vaši dovolenou. A také...

5 nejoblíbenějších golfových zájezdů ze zkušenosti (nejen) hráček Snail Travel
Golf 03.07.2024

4 nejdůležitější aspekty golfového švihu - Golfová akademie Šideri Váňové 11. díl

Kdybyste měli myslet na 1 jedinou věc při hře, co by to bylo? Šideri se s vámi podělila o její zkušenost v novém díle golfové akademie. Získejte návod na úspěšný švih a hru na hřišti ve 4 krocích.

4 nejdůležitější aspekty golfového švihu - Golfová akademie Šideri Váňové 11. díl
Golf 02.07.2024

Golfové stezky mají Novou stezku na severozápadě Čech! Podívejte se kde

Na severozápadě si nyní můžete zahrát Novou stezku a zapojit se tak do slosování o ceny přes 1,5 mil. Kč v největší golfové soutěži. Novou stezku tvoří 3 hřiště v oblasti Krušných hor. Zjistěte, jaká hřiště tvoří stezku Nová.

Golfové stezky mají Novou stezku na severozápadě Čech! Podívejte se kde
Golf 24.06.2024

Španělský triumf a český úspěch na Tipsport Czech Ladies Open

Šestý ročník Tipsport Czech Ladies Open přidal do historie další nové jméno vítězky. Stala se jí Španělka Marta Martín, která ve finále turnaje Ladies European Tour vyrovnala počtem 63 ran (-9) rekord hřiště Beroun Golf Clubu. Jak si vedly české hráčky a kdo vybojoval olympijské hry v Paříži?

Španělský triumf a český úspěch na Tipsport Czech Ladies Open
Společnost

TeeTime SE

IČO: 24236381
se sídlem
Štětkova 1638/18, Nusle, 140 00 Praha 4
zapsaná v obchodním rejstříku vedeném u Městského soudu v Praze, oddíl H, vložka 840

© 2024 - TeeTime SE - Golfový portál, všechna práva vyhrazena

V případě, že dojde mezi námi a spotřebitelem ke vzniku spotřebitelského sporu z kupní smlouvy nebo ze smlouvy o poskytování služeb, který se nepodaří vyřešit vzájemnou dohodou, může spotřebitel podat návrh na mimosoudní řešení takového sporu určenému subjektu mimosoudního řešení spotřebitelských sporů, kterým je Česká obchodní inspekce Ústřední inspektorát – oddělení ADR, Štěpánská 15, 120 00, Praha 2. Email: adr@coi.cz, Web: adr.coi.cz. Spotřebitel může využít rovněž platformu pro řešení sporů online, Která je zřízena Evropskou komisí na adrese http://ec.europa.eu/consumers/odr/.

Abychom dosáhli ještě lepšího odpalu, rádi bychom pracovali s cookies.   Více informací