Loading...

Prague Golf Card 2024: váš klíč ke golfovým hřištím v Praze a okolí

  • Golf
  •  / 28.05.2024

Představujeme Prague Golf Card 2024, jedinečnou nabídku, která přináší šanci hrát na čtyřech prestižních golfových hřištích v Praze a okolí. Tato karta zahrnuje šest her na vašich oblíbených hřištích Beřovice, Black Bridge Resort, Loreta Golf Pyšely a Mstětice. Je to ideální příležitost pro golfisty všech úrovní, jak si užít rozmanité herní zážitky na různorodých a krásných hřištích, která jsou zároveň součástí Golfových stezek.

Prague Golf Card 2024: váš klíč ke golfovým hřištím v Praze a okolí

Aktivace a výhody Prague Golf Card

Než se vydáte na fairway, je potřeba Prague Golf Card aktivovat na webu teetime.cz pomocí čísla uvedeného na voucheru.

Prague Golf Card je k dispozici ve dvou variantách:

Detailní pohled na hřiště zahrnutá v Prague Golf Card

Beřovice

Beřovice, součást Severní stezky, nabízí osmnáctijamkové linksové hřiště s parem 72 a devítijamkovou akademií. Hřiště je navrženo s důrazem na soukromí a individualitu každé jamky, což poskytuje hráčům pocit izolace od ostatních. Výhledy na ikonickou horu Říp a České středohoří jen umocňují zážitek. Beřovice také poskytují širokou škálu odpališť, což umožňuje hru golfistům všech handicapových kategorií. Akademické hřiště je ideální pro trénink a je přístupné i bez golfového osvědčení.

Více o Beřovicích

Beřovice

Černý Most - Black Bridge Resort

Hřiště Černý Most, součást Centrální stezky, je plnohodnotné osmnáctijamkové hřiště v Praze, které se může pyšnit rychlými greeny a bohatými fairwayemi. Toto mladé, ale náročné hřiště je vhodné pro hráče všech úrovní, od profesionálů až po děti. Resort nabízí výborné zázemí, včetně osvětleného a vyhřívaného driving range, chipping a putting ploch a tříjamkové akademie.

Více o Černém Mostě

Černý Most - Black Bridge Resort

Loreta Golf Pyšely

Loreta Golf Pyšely, také součást Centrální stezky, je umístěno v malebné krajině Posázaví. Hřiště navržené britským architektem Keithem Prestonem je ideální pro hru s rodinou či přáteli. Nabízí sportovní výzvy z mistrovských odpališť, ale zároveň je hratelné i pro středně pokročilé hráče. Loreta je známá svou kvalitní klubovou tradicí a výborným členským servisem.

Více o Loreta Golf Pyšely

Loreta Golf Pyšely

Golf Club Mstětice

Hřiště Mstětice, součást Královské stezky, je inspirováno skotskými linksy a nachází se jen kousek za Prahou. Charakterizuje jej mírně zvlněný terén, vysoké trávy lemující fairwaye a greeny chráněné bunkry a vodními překážkami. Vítr zde hraje klíčovou roli, což přidává na náročnosti hry. Mstětice hostí profesionální turnaje PGA of Czech Republic a jsou oblíbeným místem pro sportovní i firemní turnaje.

Více o Mstěticích

Golf Club Mstětice

Prague Golf Card 2024 je skvělou volbou pro každého golfistu, který si chce užít hru na krásných hřištích v okolí Prahy. Nezapomeňte si kartu aktivovat na teetime.cz a připravte se na nezapomenutelné golfové zážitky po celý rok. Těšíme se na vás na greenu!

Prague Golf Card 2024

Další čtení

Golf 29.08.2024

Česká revoluce v golfových vozících

Golf už dávno není jen o hře samotné. Je to o zážitku, pohodlí a technologiích, které posouvají hranice. Golfové vozíky od Golf Geum Technology, pod vedením vizionáře Filipa Bubrleho, přinášejí do světa golfu zcela novou dimenzi. S dálkovým ovladačem, ekologickým motorem a promyšleným designem...

Česká revoluce v golfových vozících
Golf 15.08.2024

Co spojuje olympijské vítěze, agenta 007 a světový golf? OMEGA odhaluje tajemství své ikonické preciznosti

Pokud jste letos sledovali olympijské hry v Paříži, museli jste zaregistrovat značku OMEGA, která je oficiální časomírou olympijských her už od roku 1932. Z její dílny vzešly dnes už neodmyslitelné technologie, jako elektronická startovací pistole, startovní bloky v atletice, fotoelektrické...

Co spojuje olympijské vítěze, agenta 007 a světový golf? OMEGA odhaluje tajemství své ikon
Golf 31.07.2024

Jak vám mohou pomoci vlastnosti získané hrou golfu při investování?

Golf a investování mají společného víc, než je na první pohled patrné. A zdaleka nejde jen o to, že hřiště bývá občas zároveň místem pro obchodní jednání. Golfisté i investoři totiž k úspěchu potřebují podobné vlastnosti. Přečtěte si, které to jsou!

Jak vám mohou pomoci vlastnosti získané hrou golfu při investování?
Golf 11.07.2024

5 nejoblíbenějších golfových zájezdů ze zkušenosti (nejen) hráček Snail Travel

Chystáte se na dovolenou do zahraničí a rádi byste ji spojili s golfem? Podívejte se, jaké golfové destinace doporučují osobně hráčky z cestovní kanceláře Snail Travel. Není náhoda, že tyto destinace patří mezi nejoblíbenější … Nejvyšší čas nasbírat inspiraci na vaši dovolenou. A také...

5 nejoblíbenějších golfových zájezdů ze zkušenosti (nejen) hráček Snail Travel
Společnost

TeeTime SE

IČO: 24236381
se sídlem
Štětkova 1638/18, Nusle, 140 00 Praha 4
zapsaná v obchodním rejstříku vedeném u Městského soudu v Praze, oddíl H, vložka 840

© 2024 - TeeTime SE - Golfový portál, všechna práva vyhrazena

V případě, že dojde mezi námi a spotřebitelem ke vzniku spotřebitelského sporu z kupní smlouvy nebo ze smlouvy o poskytování služeb, který se nepodaří vyřešit vzájemnou dohodou, může spotřebitel podat návrh na mimosoudní řešení takového sporu určenému subjektu mimosoudního řešení spotřebitelských sporů, kterým je Česká obchodní inspekce Ústřední inspektorát – oddělení ADR, Štěpánská 15, 120 00, Praha 2. Email: adr@coi.cz, Web: adr.coi.cz. Spotřebitel může využít rovněž platformu pro řešení sporů online, Která je zřízena Evropskou komisí na adrese http://ec.europa.eu/consumers/odr/.

Abychom dosáhli ještě lepšího odpalu, rádi bychom pracovali s cookies.   Více informací